Välkommen till Faleijs Finest gästbok
Innan du skriver i gästboken på Falejs Finest: läs dessa regler!
Inlägg som bryter mot uppförandekoden raderas av redaktionen, och upprepade överträdelser innebär att skribenten stängs av från gästboken – allt för att vi ska få en bra diskussion och ett tonläge som lever upp till devisen ”en samling supportrar med stil och finess”.

Namn:   E-post:
 
Länk:   Stad:
 
Mitt meddelande:


Namn: Text:
Namn: G.
Skickat: 21:35 - tis 12 nov 2019
Ju lägre den allmänna nivån av individuell skicklighet är i ett lag, desto viktigare är det att man maximerar alla detaljer som mer-eller-mindre inte är beroende av medfödd talang.
Vi bör bl.a. sträva efter att vara bäst tränade och mest disciplinerade av alla lag.
Just disciplinen känns än så länge denna säsong lite si sådär och jag tycker te.x. att man bör göra en ordentlig analys av sättet (onödiga) utvisningar uppkommer och varför man tycks ha så svårt att på ett enkelt sätt få pucken ur egen zon kring blålinjen.

Namn: Kurtan
Stad: Mora
Skickat: 16:54 - tis 12 nov 2019
För Daloga skulle jag satsa 5000 kr. Vet vad vi for isåfall.

Namn: Konny
Skickat: 21:21 - lör 09 nov 2019
Ola>
Två stycken, dessutom. Så nu blir det väl ännu tystare här inne...

Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 20:26 - lör 09 nov 2019
Ett till bra (förhoppningsvis) nyförvärv.
Nu lämnar vi bottenträsket. Tjohooo

Namn: Jonte
Stad: Sigtuna
Skickat: 19:32 - lör 09 nov 2019
*Perra inte Petra*

Namn: Jonte
Stad: Sigtuna
Skickat: 19:31 - lör 09 nov 2019
Petra: Nog tycker jag Bejmo vart 100% Han är ju en av våra mesta målgörare. Man kan dock önska mer av Carnbäck. Men nu väntar vi med spänning vad för god nyhet som kommer strax innan 20:00

Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 18:37 - lör 09 nov 2019
Det här kan ju bara bli bättre, med Dustin och Bakala i laget så borde det bli fler segrar. En bra forward kanske inte gör så jättestor skillnad men dom andra (Petti, Bejmo, Svanlund, Carnbäck m.fl) kanske börjar ta i till 100% istället för 90% för fler nyförvärv ska ju in säger dom, och INGEN kan känna sig säker. Hoppas nu bara att Bakala fortfarande är bra och kan rädda oss ibland när inte spelet fungerar, det har inte ungtupparna gjort, möjligtvis i premiären (Olof) våra två ordinarie målvakter har varit ojämna

Namn: Ola
Länk: https://www.moraik.se/artikel/c2auak2rd-33ni1/klubben-forstarker-med-ahl-meriterad-forward
Stad: London
Skickat: 17:44 - lör 09 nov 2019
Det är mycket gnäll här. Men när det presenteras ett nyförvärv är det tyst.

Namn: Utflyttad
Skickat: 20:46 - tor 07 nov 2019
Inget lätt jobb som ledningen har att göra nu. Nu finns det inte längre någon inkörningsperiod, utan prestationen måste komma direkt. Vare sig de byter på ledarsidan eller nyförvärv. Finns inget utrymme för "vi måste ge förändringen några matcher" längre, tyvärr.

Namn: erik
Stad: mora
Skickat: 21:43 - ons 06 nov 2019
Ola/
Somsagt visste jag inte ett skit ;)
Trodde det var en längre tid.

Namn: Ola
Stad: Täby
Skickat: 21:00 - ons 06 nov 2019
erik>
Alex Lind lånas ut en match när vi har uppehåll. Varför skulle det vara fel?

Namn: F MIK
Skickat: 19:21 - ons 06 nov 2019
Är Ward kvar än? Tror inte det.
Engstrand tränar bara med Mora, har tackat nej till spel. Wallin hjärnskakning, kom ihåg Engstrand i fjol, kan ta tid. Lindbom om har frisknar till är aktuell för J-VM. Så det är egentligen bara Bakala som är på g

Namn: erik
Stad: mora
Skickat: 19:00 - ons 06 nov 2019
Jag förstår inte heller riktigt målvaktstänket. Våra 2 ordinarie målvakter småskadade och det dras hit 3 målvakter utifrån. Inte en , inte 2 utan 3 målvakter... Jag tycker som AH att det är ju spelet ute på isen som brister, inte målvaktsspelet.
Nu dessutom lånas Alex Lind ut till Borlänge tillsammans med Hallden. Alex som har gjort det så bra när han fått chansen. Varför får han inte fortsätta med det? Men jag vet nog inte heller ett skit.

Namn: lollo
Skickat: 06:59 - tis 05 nov 2019
Det är nog inte att bara ta in spelare.Ingen spelare är gratis och vi har inte så bra ekonomi.Kom ihåg det finns något som heter SPELARSTÖDET där jag och ni kan bidra med en slant.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 19:26 - mån 04 nov 2019
Förhoppningsvis tar ledningen tillfället i akt under speluppehållet och tar in några nya spelare. Det är dags att agera nu. Spelet har låst dig och det kommer inte att bli bättre.

Namn: Utflyttad
Skickat: 20:53 - sön 03 nov 2019
Jag avundas inte ledningen för det jobb man nu måste lägga ner för att rätta till, eftersom det blev så fel från start. Ingen idé att ens vara arg längre som supporter. Vi kan inte påverka och vi verkar vara den fattigaste klubben i HA, så det är bara att acceptera situationen. Blir det negativt kval, då är det väl så.

Namn: Utflyttad
Skickat: 21:46 - fre 01 nov 2019
10 st. spelare har -5 eller sämre. Två hela femmor!

Namn: Ola
Länk: https://www.expressen.se/kvallsposten/sport/blogg/mrmadhawk/2019/11/01/mora-lanar-fran-linkoping/
Stad: Täby
Skickat: 11:50 - fre 01 nov 2019
Målvaktslån

Namn: AndersW
Stad: Mora
Skickat: 17:38 - tor 31 okt 2019
Gårdagens match liksom hela säsongen påminner mest om allmänhetens åkning med klubba. Plötsligt möter man nån som inte heller har kontroll på pucken. Uppstår det en målchans blir man så nervös så man tappar pucken.Våra killar är så veka, så det blir utvisning när dom tar i lite. Ramlar gör dom stup i ett. Jag har aldrig sett så dåliga lag som i årets allsvenska. Hafs och slafs från alla håll.Däremot är det en njutning att skåda SHL. Där har utvecklingen gått framåt. Perfekta passningar på bladet och otroligt prickskytte.Rögle och Oskarshamn är roliga att se. Brynäs hamnar i kvalet.

Namn: Utflyttad
Skickat: 18:25 - tis 29 okt 2019
Finns ingen intervju vad jag kan se! Drog de tillbaka den direkt, eller.....?

Namn: Konny
Länk: https://www.moraik.se/artikel/1t1qak2c0-33ni1/tv-studio-mik-med-information-om-supporterliraren?fbclid=IwAR0AiXM55UjsO0vBjnFy09pRNPgsSUGerN4RxfYFtIrVoJVZvM5Cc4LM5z0
Skickat: 17:14 - tis 29 okt 2019
Bra intervju med Hermodsson och Iverson om läget i truppen, Goodwin (som inte blir kvar i klubben) och supporterliraren.

Namn: Konny
Länk: https://www.moraik.se/supporterliraren
Skickat: 16:37 - sön 27 okt 2019
Nu kör klubben igång Supporterliraren 2019-2020 för att få in en vass forward. Bra grej! Jag slängde in en femhundring. Roligare att få diplom än att gnälla på att vi gör för få mål :-)

Namn: Utflyttad
Skickat: 14:19 - fre 25 okt 2019
Rättstavningen slog till Därmed=Däremot :)

Namn: Utflyttad
Skickat: 14:14 - fre 25 okt 2019
Har precis swishat pengar till supporterliraren och det är bra att det blir en organiserad insamling.
Hoppas att många ställer upp och bidrar!
Därmed behövde de inte skriva "...ledningen ...övertygade...stora steg....under säsongen...." Vi hörde detta förra året också och hittills har man inte ens varit i närheten att visa oss supporters detta och vi börjar tvivla (fortfarande lite hopp).
MIK lever på, bra målvakter, kämpatakter (kan man inte klaga på) och några få producerande forwards.

Namn: Lars
Skickat: 09:01 - fre 25 okt 2019
utflyttad; jag ställde mig samma fråga. Jag tänker att han inte platsar just nu, men det kan ju vara fel.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 21:11 - tor 24 okt 2019
Kan backarna börja producera mål kan det lossna. Att produceras några fler mål än två. En hel del sitter i huvudet, måste tro på sig själva att kunna göra mål.

Namn: Utflyttad
Skickat: 20:54 - tor 24 okt 2019
Frågar en gång till, varför var inte Goodwin med senast? Någon som vet?

Namn: Healey
Skickat: 19:43 - tor 24 okt 2019
Svanlund, Petti och Carnbäck hoppades man väl att du skulle ta något kliv framåt och producera mer i en lägre liga än SHL...Petti ser man tendenser hos tycker jag iaf men den jag är mest besviken över gällande de 3 spelarna så är det Svanlund som själv pratat om att han ska kunna producera mer med mer speltid och så vidare. Upp till bevis är allt jag säger.

Namn: Kvile87
Stad: Göteborg
Skickat: 18:55 - tor 24 okt 2019
owe: Tack! Nog kanske man hoppats att någon av dem skulle ta stora steg den här säsongen (inte för sent än) är det orimligt att tro att alla uppräknade skulle vara ledande helt plötsligt. Persson har överraskat positivt och Bejmo samt Ljunggren har väl levererat som man hoppats.

Namn: owe
Skickat: 17:50 - tor 24 okt 2019
Jag är däremot inte alls förvånad.
Svanlund: Har aldrig varit en producerande spelare
Carnbäck: Har aldrig varit en producerande spelare
Petti: Har aldrig varit en producerande spelare:
Lennström: Har aldrig varit en producerande spelare
Eklind: Har aldrig varit en producerande spelare
Vad är det som får er att tro att de ska bli det just i år?

Namn: AndersW
Stad: Mora
Skickat: 15:38 - tor 24 okt 2019
Måste reagera när vi har 3-4 två-mot-en lägen och Petti skjuter en harmlöst skott. Tror inte heller på backarnas direktskott. Den tiden är förbi.Tror mer på skymning och styrning. Även handledare förbryllar målvakterna.Allsvenskan håller dålig klass i år. Har aldrig sett så mycket slarv och felpassningar från samtliga lag.

Namn: AH
Skickat: 09:00 - ons 23 okt 2019
Precis Pelle! Det är exakt så vi hoppas att det blir men det är fortfarande proffs som på tagit på sig en viss roll. Kraven på dom själva, och våra förväntningar, är stora (förmodligen för stora så här första halvan av serien) och jag är övertygad om att deras avsikt er är att alltid ge 100%. Ordet katalysator är ett bra ord i sammanhanget och det är där Fogström kommer in och avlastar.

Namn: Pelle
Skickat: 23:17 - tis 22 okt 2019
MG:

Jag vet inte om det är så klokt, för mig verkar det inte som att han förstått hur det fungerar. Det är inte robotar det handlar om som kan välja att växla upp om de bara vill. Ingen vill självfallet spela dåligt; de har egna karriärer att tänka på och måste såklart alltid göra sitt bästa också med tanke på åren som kommer.

När det har låst sig så har det låst sig och det kan vara oerhört svårt att bryta utan en katalysator som medför någon typ av ändring. Det är i varje fall inte bara att bestämma sig för att, i nästa match då jä-r ska det se helt annorlunda ut. Det är proffs och de försöker. Jag lovar.

Namn: MG
Stad: Åstnor
Skickat: 15:42 - tis 22 okt 2019
Kloka inlägg som vanligt AH!

Namn: AH
Skickat: 15:13 - tis 22 okt 2019
naiso:
Precis, så kan man också säga men då har dom två val (för det gäller ju dom etablerade spelarna). Antingen viker man ner sig eller så tar man nya tag och växlar upp till den nivå som finns där någonstans!

Namn: naiso
Skickat: 13:10 - tis 22 okt 2019
AH, samtidigt säger man också att dom som är inte duger. Vi får se hur det är med bäst före datumet.

Namn: AH
Skickat: 08:56 - tis 22 okt 2019
Utflyttad:
Helt sant! Fogström är nog inte den spelare som han var som bäst men det är samma skalle och en pådrivare på isen. Det är ett tecken till dom andra bärande spelarna att nivån inte uppfyller förväntningarna vad gäller att få med sig de yngre orutinerade. Dom har fullt upp med att dribbla omkring själva och tycks inte kunna bära rollen. Vi får se hur dessa tar detta!

Namn: Utflyttad
Skickat: 17:23 - mån 21 okt 2019
Man måste ge NF en ärlig chans att visa att han tillför laget och just nu så tror jag att han kan tillföra stabilitet.
Men, symbolvärdet är nästan större. Detta var ändå ett tecken på att ledningen insett allvaret och att säga "hoppas det lossnar snart" får en mer undanskymd roll som idé i fortsättningen.
Heder att man nu börjar agera!

Namn: hassep
Skickat: 15:30 - mån 21 okt 2019
Visst finns det spelare på marknaden som är lediga.
Venjan gav ju ett förslag på en helt ok spelare som jag tycker att klubben skulle kunna titta på. Nu verkar det som Mora är inne på budget spåret billigt och gärna bra. Kvalité kostar även när det gäller bra hockeyspelare.

Namn: Ola
Stad: Täby
Skickat: 14:36 - mån 21 okt 2019
hassep>
Vilka spetsspelare finns ute på marknaden som MIK skulle kunna ha råd med?

Namn: hassep
Skickat: 12:54 - mån 21 okt 2019
Ola...tycker du att han har lyckats så här långt? Jag är inte alls imponerad av det jobb han gör, du kanske är det. Det är bara att titta på laget insats så här långt.

Namn: Ola
Stad: Täby
Skickat: 12:35 - mån 21 okt 2019
hassep>
Det låter som du tror att du skulle göra ett bättre jobb som sportchef än vad Iversen gör.

Namn: hassep
Skickat: 10:13 - mån 21 okt 2019
37 år gammal före detta SHL-spelare som varat ner i Forshaga. Jag är inte imponerad. Det finns andra spelare att värva. Jag förstår inte hur ledningen i klubben tänker. Riktiga spetsspelare behövs nu inte några som har varvat ner och har karriären bakom sig.

Namn: AndersW
Stad: Mora
Skickat: 09:38 - mån 21 okt 2019
Toppen med Niklas Fogström,även om det bara gäller 6 matcher. Fler såna initiativ tack!

Namn: Konny
Skickat: 08:13 - mån 21 okt 2019
HakanOlsen>
1. Du har skrivit din gratulation till Almtuna i fel gästbok, det här är Mora IK.
2. Du har skrivit ditt inlägg under fliken "Trupp", och jag kan inte koppla Almtunas seger till Mora IKs trupp.
3. Det är förstås rent slarv och inte avsiktligt, men du har skrivit ditt inlägg flera gånger.

Ergo (och det gäller flera av oss): fundera på om inläggen är relevanta och skriv dem på rätt sida, under rätt flik, innan du/ni/vi publicerar.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 20:54 - sön 20 okt 2019
Grattis Almtuna för vinsten mot Löven.

Namn: Utflyttad
Skickat: 20:23 - sön 20 okt 2019
Visst det är mycket gnäll just nu, men nästan samtliga här är besvikna över hur det sett ut hittills i år. Vi såg hur illa det gick förra säsongen och ville inte uppleva en till säsong, med få glädjeämnen.
Om man i ett senare skede måste värva, så får det inte ske på chans. Man kan inte värva spelare som blir ratade i andra lag. Hade väntat mig mycket mer av Goodwin än vad han visat hittills.
Det är mycket svårare att hitta spelare med Skills nu är före seriestart.
Åkte och såg IK Brage i regn och de har så mycket skills i anfallet (Morsay och Kouakou) och alla i laget spelar enligt uppsatt plan. Kouakou hade bollen tre gånger under matchen (kändes så) och resultatet två mål och en hörna.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 19:37 - sön 20 okt 2019
Grattis Almtuna för vinsten mot Löven.

Namn: Kurtan
Stad: Mora
Skickat: 13:22 - sön 20 okt 2019
Healy. Måste tyvärr hålla med Dig i allt.

Mora har varit kända för fart och spelvändningar. Nu är allt vad Colliton byggde upp borta.

Namn: PeO
Skickat: 13:14 - fre 18 okt 2019
Än så länge vill jag vara försiktig med negativ kritik av laget, det kommer några poäng lite här och där så det är inte panikläge. Det finns kapital i spelarmaterialet som inte utnyttjas. Å andra sidan är det bara stunder i matcherna som spelet känns riktigt bra eller ens "nu snart händer det!". Jag är skeptisk och optimistisk på samma gång, som moring måste man nog lyckas med det konststycket för att inte bli galen :)

Nog kan vi räkna med en eller två nya spelare så småningom, oavsett om vi börjar vinna mer eller inte?

En sak till: att hoppas är inte en strategi.

Namn: hassep
Skickat: 09:15 - fre 18 okt 2019
Venjan...Hickman ser riktigt vass ut. Även erfarenhet från AHL och bara 25 år och ledig. Det vore något...

Namn: Venjan
Stad: Mora
Skickat: 21:59 - tor 17 okt 2019
Justin hickman lillehamar ,kanske en sniper för Mora

Namn: Utflyttad
Skickat: 21:17 - tor 17 okt 2019
Ser att några tar upp att detta är en flerstegsraket.
Men, om första steget inte lyfter de övriga stegen, vad gör man då? och när?
Förra året så "räknade" ledningen med att spelarna skulle ta steg framåt i utvecklingen. Vi åkte ut i kvalet så det visslade om det.
Just nu är det bland vissa, "det kommer att bli bättre", men detta är ingen inteckning för att det verkligen händer.
Jag vill gärna fortfarande "tro" att det finns en plan B och C redan i år, om plan A inte håller.
MIK har Timrå, Västervik (som redan insett sin benägenhet) och Björklöven kvar i första rundan. Tre förluster där och kan man då fortfarande i forumet säga att "det lossnar snart" och mena det?

Namn: HakanOlsen
Skickat: 21:15 - tor 17 okt 2019
Följande spelare har gjort det ska:
Målvakterna, även att jag tycker det var åtminstone ett billigt mål.
Backar: Amner, men det borde blivit något mål (en del markeringsmissar drar ner betyget); Nörstebö med offensiva takter;
Forwards: Johan Persson; Daniel Ljungren; Emil Beijmo.
Följande har jag förväntat mer av: Adam Masuhr (fram för allt med det namnet); Tomas Skogs (Håll vänster stolpe); David Goodwin (var är problemet? ); Niki Petti (kom igång i slutet av föregående säsong).


Namn: Healey
Skickat: 12:45 - tor 17 okt 2019
Börjar nog tyvärr visa sig att vissa spelare så som Carlsson inte håller för allsvenskan ännu, som ska vara en av de spelare som producerar. Svanlund och Carnbäck lär även skärpa till sig som ska vara bärande spelare i allsvenskan. Dock tror jag inte att den förstnämnda som har fått chansen år efter år håller för allsvenskan heller och har även snackat hur han ska producera med mer speltid...dags att leverera. Eklind, Lennström och Erixon har jag inte så mycket förväntningnar på som bara ska in och gnugga och även spela en del box.

Men det hade behövts bytas ut ett par forwards mot 2 nya som kanske kan göra ett mål eller två. Vilket garanterat kommer hända om det fortsätter såhär.

Namn: Ola
Stad: Vallentuna
Skickat: 10:25 - tor 17 okt 2019
Utflyttad>
Då var det över snittet igår. :)
Hur mycket pengar tror du det krävs för att få hit Rowe och Bailey? Och hur mycket är du villig att lägga?


Namn: Utflyttad
Skickat: 22:32 - ons 16 okt 2019
1,7 mål snitt på 10 matcher. Alla larmklockor borde ringa!!
Vi får försöka skrapa ihop pengar för att få hit Rowe och Bailey igen.

Namn: AndersW
Stad: Mora
Skickat: 18:03 - tis 08 okt 2019
Jens Jacobs skulle passa utmärkt i denna måltorka

Namn: Coffey75
Länk: https://www.eliteprospects.com/player/45878/casey-bailey
Skickat: 18:51 - tor 03 okt 2019
Tycker det känns som killarna börjar få ihop det mer och mer. Med lite tid och självförtroende så kommer det här laget växa.
Drömer ändå om en ny Bailey...

Namn: Nonne
Stad: Mora
Skickat: 09:01 - tor 03 okt 2019
Håller med föregående.
Eklind har varit bland dom bättre nyförvärven.
Finns mycket hockey i den grabben.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 20:45 - sön 29 sep 2019
Nu kunde jag inte se matchen på grund av strul med Cmore. Vad jag förstår har Skogs fortfarande problem. Vad beror detta på? Han ju har spelat SHL ett antal år och borde kunna spela på denna nivå Jag är något orolig att något negativt skall hända då han är inne, tyvärr.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 18:10 - sön 29 sep 2019
Det vore väldigt bra om MIK fick någon spelare som kan göra mål. Övriga spelare kämpar men det blir för få mål.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 20:15 - lör 28 sep 2019
Healey- skönt med personer som är realister!

Namn: Freppe
Skickat: 07:56 - lör 28 sep 2019
Perka: sju(t), sju(t), sjut(t)?

Namn: perka
Skickat: 06:30 - lör 28 sep 2019
Nå’n som har numret till Pavel Brendl?

Namn: Healey
Skickat: 02:08 - lör 28 sep 2019
Pelle: Som sagt nu är det ju till och med 4 matcher som gått så nu är ju säsongen snart slut så nu kan vi verkligen lägga ner den här säsongen.

Namn: Pelle
Skickat: 22:45 - fre 27 sep 2019
Healy:

Och nu är det 4 matcher och 4p upp.

Gör man som statistiska centralbyrån och förutspår framtiden på basis av det förflutna så kommer det efter 50 matcher att bli 50p upp.

När tycker du man ska ge upp då? 18 matcher och 18p upp? Om det inträffar så tror nog jag att det är ganska kört iaf.

Namn: Venjan
Stad: Mora
Skickat: 21:26 - fre 27 sep 2019
Ja vad säger man 16 skott på en hel match . Låt inte detta rinna iväg nu

Namn: Healey
Skickat: 12:01 - fre 27 sep 2019
Det har ju trots allt gått 3 matcher av säsongen och det är 3 poäng upp till playoff så det är nog bäst att vi ger upp den här säsongen!

Namn: AH
Skickat: 11:20 - fre 27 sep 2019
Jag känner ingen oro alls än men det syns ju att det är skillnad på lag som i mångt och mycket är helt nya mot de som är ihopspelade. Jag tycker att det är ganska tydligt att den där spelaren som går in och visar vägen, sliter och är grinig på riktigt saknas ännu. Typ Bailey!

Namn: PeO
Skickat: 18:37 - tor 26 sep 2019
Man ska inte ta förluster med en klackspark men inte med panik heller. Ja, det ser ostadigt ut och visst kan man grunna över hur vi ska hinna få ihop laget och börja ta poäng så vi slipper jaga topp 8. Topp 8 är inte givetvis nödvändigt för laget, idén med detta lag är att det ska få ta tid. Däremot kan det skapa oro bland publik och sponsorer om vi parkerar oss på nedre halvan. Och den oron blir väldigt svår att hålla utanför laget. Innan säsongen sa jag till farsan att vi måste vara beredda på torsk i de första tio matcherna. Riktigt så illa tror jag inte det blir men tålamodet kommer prövas och där får vi inte svika!

Namn: Utflyttad
Skickat: 10:11 - tor 26 sep 2019
AndersW>Den var bra! :)

Namn: AndersW
Stad: Mora
Skickat: 09:44 - tor 26 sep 2019
Lite missförstånd. Det är INTE den egna målisen som ska skymmas.

Namn: Kurtan
Stad: Mora
Skickat: 09:32 - tor 26 sep 2019
Grattis Matej till en bra match i Borlänge. Det är klart revanschlusten är stor efter att blivit sidsteppad 2 år i rad.

Namn: Mora08
Skickat: 21:57 - ons 25 sep 2019
Allt är inte guld som glimmar i division 1....

Namn: Venjan
Stad: Mora
Skickat: 21:37 - ons 25 sep 2019
Helt rätt Perra , men huvudsaken det är så billigt som möjligt, man får vad man betalar för

Namn: Perra
Skickat: 20:46 - ons 25 sep 2019
Så talanglöst och sorgligt att se

Namn: mik
Skickat: 20:12 - tis 24 sep 2019
Jonte
Ja håller med det är väldigt konstigt, Galbavy gjorde även 1 mål på 2 matcher i hockeyallsvenskan för 2 år sedan och gjorde 0,65 poäng per match i Norge förra året i det överlägset sämsta laget i serien.

Namn: Jonte
Stad: Sigtuna
Skickat: 19:20 - tis 24 sep 2019
Håller helt klart med om att tränarna och sportgruppen har betydligt bättre koll än de flesta av oss här inne. Definitivt bättre koll än mig. Men det här med Galbavy förbryllar mig. Han har ju ändå varit i klubben länge och gjorde väl iaf ett par matcher i SHL innan utlåningen. Var hans huvuduppgift tolk till Daloga?

Namn: Konny
Skickat: 18:21 - tis 24 sep 2019
mik/Jonte>
Vi måste ha i bakhuvudet att tränarna faktiskt har levt med truppen på heltid sedan i somras. Så jag är rätt övertygad om att de har full koll när de fattar den här typen av beslut. Bättre koll än vi här inne i alla fall ;-)

Namn: Utflyttad
Skickat: 17:55 - tis 24 sep 2019
Man kan inte klaga på arbetsmoralen, det jobbas hårt på planen. Men, har verkligen MIK tillräckligt många utpräglade målskyttar i truppen? Endera är man målskytt av rang eller inte, brukar sitta i generna och är svårt att träna upp.

Namn: Ola
Stad: Täby
Skickat: 17:37 - tis 24 sep 2019
Jonte>
Man hade en back för mycket. Forwards har man 13 stycken plus Isak Garfve.

Namn: Jonte
Stad: Sigtuna
Skickat: 16:40 - tis 24 sep 2019
Känns mycket märkligt att släppa dessa spelare utan att ha något nytt på väg in. Men inget nytt bekräftat än så man vet aldrig.

Namn: mik
Skickat: 15:49 - tis 24 sep 2019
Fattar seriöst ingenting, jag är 100% säker att Galbavy hade gjort stor succe om han spelat men istället får spelare från div 1 spela....

Sen tycker jag också Lucas Gustavsson varit mycket bättre än Granström och Nyberg på försäsongen.....

Namn: Steff
Skickat: 14:18 - tis 24 sep 2019
Galbavy till Borlänge, Gustavsson till Nyköping

Namn: Andreas
Skickat: 12:36 - tis 24 sep 2019
Healey: Instämmer tycker tyvärr inte han håller för allsvenskan! Märkligt på nyberg tycker han såg riktigt bra ut i träningsmatcherna!

Namn: Healey
Skickat: 11:51 - tis 24 sep 2019
Andreas: Galbavy spelar i j20. Men ja de är utanför truppen just nu.

Om jag även ska gissa så tror jag inte det kommer bli allt för många minuter i a-laget för Galbavy tyvärr.

Namn: Andreas
Skickat: 09:47 - tis 24 sep 2019
Någon som vet varför Galbavy, Nyberg inte spelat sista matcherna? Skadade eller utanför truppen?

Namn: owe
Skickat: 09:56 - mån 23 sep 2019
Jag tycker att det bör ageras i tid i år. Det är väldigt tydligt att vi är för dåliga framåt.

Namn: Resenärn
Skickat: 19:28 - tis 17 sep 2019
Kurtan,
Du tänker nog på Robin Johansson

Namn: Kurtan
Stad: Mora
Skickat: 19:13 - tis 17 sep 2019
Visst gick en spelare från MIK till Linköping. Glömt namnet redan!
Verkar bara vara Dan P i truppen med MIK förflutet. Vad har hänt?

Namn: mik
Skickat: 23:00 - lör 14 sep 2019
Är det någon som vet något om Galbavy? Har han inte varit tillräckligt bra eftersom han spelar med j20. Jag trodde mycket på honom i år!

Namn: mik
Skickat: 18:23 - tor 12 sep 2019
Är det någon som vet vad som händer med Galbavy, han har varit extraforward två matcher i rad och Isak Garfve har spelat istället och idag är han inte ens extraforward och vi har precis värvat in en till forward som jag tycker är lite märkligt att vi gjort.

Namn: Konny
Länk: https://www.moraik.se/artikel/xqpdak0gq-33ni1/mora-ik-varvar-talangfull-spelare
Skickat: 17:18 - tor 12 sep 2019
Ny ung forward på tvåårskontrakt.

Namn: Kol
Stad: Mora
Skickat: 22:29 - fre 06 sep 2019
Peppe, varför undrar du det? Antagligen samma personer som värvat övriga spelare. Eller vad tror du?

Namn: Peppe
Skickat: 19:57 - fre 06 sep 2019
Vem i föreningen är det dom har scoutat Gustavsson Granström Carlsson Erixon och Ylivaino?

Namn: JE
Länk: http://www.moraik.se/artikel/xoqeak00z-33ni1/tomas-skogs-blir-kvar-resten-av-sasongen
Stad: Sollerön
Skickat: 12:22 - fre 06 sep 2019
pär: det stämmer bra det

Namn: Konny
Skickat: 09:59 - tis 03 sep 2019
AH>
Exakt så - gubbgriniga var ordet!
Och det är samma visa varje år. Om vi har förlorat en träningsmatch i augusti är det division 1 nästa, och om vi har vunnit är vi bäst i serien.
För några år sedan vill jag minnas att vi förlorade en träningsmatch mot division 1-laget Borlänge. Och åtta månader senare hade vi avancerat till SHL.
Eftersom både truppen och tränarstaben till stor del är helt nya är det möjligt att vi inte har nått vår fulla potential till seriestarten heller.
Så det kanske är läge att tagga ner lite.

Namn: Mazn
Skickat: 09:45 - tis 03 sep 2019
AH, så är det! Och det räcker med att vinna lite fler än varannan match efter jul för att ta sig hela vägen till den högre ligan. Ingen stress före lucia med andra ord ;) Behöver jag välja får det bli skönspel efter nyår.

Namn: AH
Skickat: 08:47 - tis 03 sep 2019
Nu tycker jag att vi låter bli att vara gubbgriniga för att vi inte vinner alla träningsmatcher och för att inte alla spelare spelar på topp direkt. Det viktiga är att vi ligger på högsta tänkbara placering när serien är överstökad och att spelarna då även är hela och sugna på att plocka ut allt. Det kommer att bli snöpliga förluster mot bottenlag och det kommer att bli härliga segrar mot topplag under resan. En positiv trend och ständiga förbättringar vad gäller målvakter, PP, BP och energin är det viktiga nu! Eller hur?

Visar inlägg: 1-100 av 16035 totalt.

Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 Next