Välkommen till Faleijs Finest gästbok
Innan du skriver i gästboken på Falejs Finest: läs dessa regler!
Inlägg som bryter mot uppförandekoden raderas av redaktionen, och upprepade överträdelser innebär att skribenten stängs av från gästboken – allt för att vi ska få en bra diskussion och ett tonläge som lever upp till devisen ”en samling supportrar med stil och finess”.

Namn:   E-post:
 
Länk:   Stad:
 
Mitt meddelande:


Namn: Text:
Namn: Resenärn
Skickat: 14:09 - fre 22 nov 2019
Då tror jag på dig och slänger in en rad, klirr i kassan sen:)

Namn: AH
Skickat: 13:54 - fre 22 nov 2019
Jag sticker ut hakan och tror på 4 mål och vinst i kväll!

Namn: Ygg
Skickat: 15:10 - ons 20 nov 2019
Jag ser verkligen fram emot matchen ikväll. Det ska bli spännande att se de nya spelarna, tränarna och lagets inställning efter bytet. Det är bara sex poäng till en plats i slutspelsserien. Nu vänder det.

Namn: Ola
Stad: Vallentuna
Skickat: 08:38 - tis 19 nov 2019
Kurtan>
Inte Globen. Hovet.

Namn: Konny
Länk: https://aik.ebiljett.nu/Tickets/Choose/143?S=0
Skickat: 08:32 - tis 19 nov 2019
Kurtan>
A6 eller A7.

Namn: Kurtan
Stad: Mora
Skickat: 07:30 - tis 19 nov 2019
Matchen på Globen.

Vilken sektion för sittplats rekommenderas för MIK FANS?

Namn: Utflyttad
Skickat: 16:04 - sön 17 nov 2019
Strax över 2000 på en lördagsmatch och då är det nog många säsongskort som säkert inte dyker upp. Illavarslande att intresset för MIK är så svagt och tittar jag till mig själv, så har jag tidigt på säsongen slutat åka upp (sam alltid var där förut) och orkar heller inte ens se hela matcher på TV längre.
Detta kan/kommer att leda till ekonomisk bakslag nästa är i försäljningen av säsongskort.

Namn: Lars
Skickat: 23:29 - lör 16 nov 2019
venjan, ja, lite bagdad bob över det utalandet av jeff

Namn: Kurtan
Stad: Mora
Skickat: 22:15 - lör 16 nov 2019
Det Jacobs säger kanske speglar vad cheferna gett för uppdrag, vilken förväntan. Melin var rosenrörande galen efter period 1 ikväll.

Namn: Venjan
Stad: Mora
Skickat: 21:45 - lör 16 nov 2019
Jakobs går ut i media med att han var nöjd med mycke , det är ju parodi. .Tycker man det ,och förlorar med 6-3 .
då ska man se sig om efter nytt jobb .Detta är ett resultatbaserat jobb.

Namn: PeO
Skickat: 21:39 - lör 16 nov 2019
Jag åkte hemifrån när Mora låg under 0-3. När jag kom fram till Smidjegrav låg vi under 1-4. Men jag fick se några bra sekvenser där vi gjorde många bra saker och kämpade stenhårt. Jag fick också se några tråkiga misstag. Vi har alla sett vad vi har problem med, jag vet. Men det finns vilja i klubben och laget. När den här säsongen är slut kommer vi ändå att ha fått en resa tillsammans som vi kommer minnas med skräckblandad förtjusning.

Namn: Lars
Skickat: 17:51 - lör 16 nov 2019
PS Vet att pamparna döpte om ES till SHL ,bara för att man ska tro att det nästan är som NHL, för några års sedan DS

Namn: Lars
Skickat: 17:35 - lör 16 nov 2019
Hoppades att AS skulle bli lite lugnre än ES. Men tyvärr är vi sämre i AS än vi var i ES.....

Jag lider med Jeff och grabbarna

Namn: hassep
Skickat: 13:10 - tor 14 nov 2019
Jag blir förvånad när spelare som Mashur och Amnér uppträder som nybörjare gör enkla misstag och hänger inte alls med motståndarna. Mora har sex stycken backar som ifjol spelade SHL hockey som idag ser ut som mediokra div 1 spelare. Det är bara att konstatera att Moras bygge med lovande div 1 spelare och mediokra HA spelare blev en flopp. Ett lag som ifjol spelade i SHL slåss nu om att undvika negativt kval. Här måste ju den eller de som är ansvarig för laget ta åt sig av kritiken. Mitt förtroende för våra sportchefer är lågt. Även förra årets sportchef får ta åt sig en del av kritiken där började eländet.

Namn: erik
Stad: mora
Skickat: 23:01 - ons 13 nov 2019
Healey/ De skulle väl vara om vår målvakt storspelar i så fall.
Ditt "just nu" tycker jag innefattar 19 matcher. ;)

Namn: Healey
Skickat: 22:40 - ons 13 nov 2019
erik: som det här laget spelar just nu har vi inte en chans i ett negativt kval.

Namn: erik
Stad: mora
Skickat: 22:37 - ons 13 nov 2019
Resultat:
19 matcher spelade.
4 3poängare inbringade. 3 uddamålssegrar + egentligen en till då vi vann med 3-1 med mål i öppen kasse. Vid segrarna har målvakten mer eller mindre räddat oss.
Åtgärd: Ja, men fråga inte mej hur. (Kval mot toppdivisionett är inte enkel. Långt, långt därifrån.)

Namn: Utflyttad
Skickat: 21:49 - ons 13 nov 2019
Tyvärr, bara att ställa in sig på negativt kval. Det är inte mycket som fungerar för MIK den här säsongen. Ledningen överskattade lagbygget något så grymt. Vad är det också som säger att de två nyförvärven kommer att leverera?
Är normalt emot tränarbyte eftersom dessa inte fått rätt förutsättningar, men i detta läge så kanske det är ett alternativ, vad vet jag? Men, pengarna behövs till spelare och inget annat.

Namn: Admin
Länk: http://www.mik.se/matchchat/
Skickat: 20:41 - ons 13 nov 2019
Pågående match diskuterar vi på chatten.

Namn: AH
Skickat: 08:23 - ons 13 nov 2019
Pelle:
Ja det stämmer säkert, åren går fort. Men det fina i kråksången är ändå att det nästan alltid är lag som tar hissen ner i botten och vänder innan man får ordning på saker och ting. Om jag inte minns fel gällde det även MIK 00/01 då man var rejält nere i träsket men ändå krånglade sig tillbaka och fick spela några kvalmatcher. Tror att det var det året Lusth gjorde sitt avslutningsår med comeback i MIK och han bildade backpar med Magnus Hedlund. Vill minnas att det var en jättetråkig höst men en trevlig vår! Så tror jag att det blir nu också!

Namn: Pelle
Skickat: 17:47 - tis 12 nov 2019
AH:
Du tänker nog på säsongen 15/16. LIF var nere på sista platsen i en omgång (efter 24:e), men även om de låg sist så kändes det aldrig som om det var ett bottenlag. Jag tror inte man kan jämföra årets MIK med det laget, eftersom jag tycker att det ser mycket illa ut på isen.

Så jag kollade upp tabellen det året. Visar sig att LIF trots att de låg sist hade tagit fler poäng/match än vad MIK har iår (1.13 mot 1.11). Det var jämnare i botten då, och de hade efter 24 matcher 27 poäng. Om MIK skall komma upp så samma poängskörd så är det 7p på 6 matcher som gäller. Det går naturligtvis att ordna, men t.ex. jumbon AIK kommer inte att få så mycket poäng.

Då skiljde det 6p mellan lag 7 och 14, iår är det 13 poäng redan, med 6 matcher färre spelade. Det var en mycket mer klättringsvänlig tabell det året, så det behövdes ganska lite för att få det att lossna och lämna botten. Med tanke på uddlösheten framåt i MIK känns det generellt sett som ett svårare utgångsläge och att det är mer jobb som krävs för att vända det. Men vi har en lätt match nu, så 3p imorgon så kanske allt löser sig.

Namn: Ola
Stad: Täby
Skickat: 16:41 - tis 12 nov 2019
AH>
Lif började serien rätt bra och låg trea innan de nio raka förlusterna. Tror de låg nia som sämst.

Namn: AH
Skickat: 11:50 - tis 12 nov 2019
Utflyttad:
Jag tycker att vi kör på din linje! När man som lag säkert förlorat 10 pinnar totalt på matchens sista minut och ibland sekunder så sätter det sig givetvis som en vana som är svår att bryta. Det blir ängsligt och nervöst vilket påverkar kapaciteten och tilliten. Kristianstad har bra form och överraskar. Dom var även väldigt bra i sista perren och körde ända in i kaklet utan att ha något att förlora. Det är en jäkla fördel att inte ha något att förlora! MIK å andra sidan har under en för lång period haft allt att förlora hela tiden men jag tror och hoppas att det vänder. Precis som det har gjort för många andra lag de senaste åren. Låg inte LIF sist ett tag förra året?

Namn: Utflyttad
Skickat: 05:35 - tis 12 nov 2019
Efter att ha sovit på saken, så måste man ändå se det positiva, att MIK faktiskt kunde ha vunnit matchen. Kristianstad har bra form och förhoppningsvis kan detta föra något gott med sig.

Namn: Johan
Stad: Aspudden
Skickat: 22:38 - mån 11 nov 2019
Vilken stormatch av 18årige Ward, räddade en poäng åt oss ikväll. I övrigt så är jag fortfarande lika förundrad av den totala bristen av spelidé, framförallt offensivt. Uppbyggnaden av spelet är lättläst och när vi vinner pucken så ser spelarna otroligt vilsna ut och får inget understöd. Undrar vad som egentligen är Jakobs spelidé?
Fartfylld och kreativ hockey? Just nu är det cementblandar-hockey och så har det sett ut hela säsongen.
I mitt tycke att så har vi ett betydligt bättre spelarmaterial än vad våran nuvarande tabellposition visar.

Är medveten om att inlägg av denna typ inte hjälper laget i detta läge men i mitt tycke så är det något fundamentalt som inte stämmer med coachningen, spelet är otroligt monotont och lättläst.
Hoppas att de nya spelarna kan hjälpa till att lösa upp de offensiva knutarna och att Hermansson kan få fart på kreativiteten och lekfullheten i spelet, det behövs..

Namn: DE
Stad: Blge
Skickat: 22:36 - mån 11 nov 2019
Hur kommer det sig att våra spelare inte lyckas få ut pucken ur egen zon när de verkligen behöver, men gång efter gång slår icing när de verkligen inte behöver?

Namn: Utflyttad
Skickat: 21:40 - mån 11 nov 2019
Orkar knappt ens kommentera! Så dåligt. Ytterligare en spik i kistan.

Namn: AndersW
Stad: Mora
Skickat: 19:34 - tis 05 nov 2019
Jens Jacobs borde väl inte vara så dyr. Han kan ju göra mål i alla fall.Dan Bakala i mål låter riktigt bra.

Namn: AH
Skickat: 08:27 - tis 05 nov 2019
En veckas vila och sedan en oerhört viktig match! Botten eller mittenlag? Jakobs måste låta spelarna släppa tyglarna och bara köra på med det dom har i "ryggmärgen". Inte fastna i ett hårt styrt tråksystem som inte funkar. Så ser i alla fall mitt önskescenario ut.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 18:03 - mån 04 nov 2019
AH- uppfattade likadant.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 19:46 - sön 03 nov 2019
Inget ljus i tunneln, tyvärr.

Namn: Kurtan
Stad: Mora
Skickat: 17:04 - lör 02 nov 2019
Å sen lär väl drantarna vinna också.

Allt går mot oss nu för tiden!!!

Namn: HakanOlsen
Skickat: 23:22 - fre 01 nov 2019
Då kan vi förvänta oss något radikalt framöver. Det behövs en del att ändra på. Nu fungerar det inte och det har inte blivit någon förbättring i spelet efter hand. Egentligen behöver ett antal spelare bytas ut för att det skall bli en förändring, och kanske även tränare. Det får inte dröja för länge, samtidigt är det ont om pengar. Ramlar laget ner i div I blir det ännu sämre ekonomi.

Namn: Konny
Skickat: 23:11 - fre 01 nov 2019
HakanOlsen>
Så sent som i förfjol bytte MIK tränare två (!) gånger under pågående säsong. Och även tidigare (före Colliton) har ledningen aldrig lagt fingrarna emellan när det har behövts.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 23:03 - fre 01 nov 2019
Konny-utveckla det hela.

Namn: Konny
Skickat: 22:53 - fre 01 nov 2019
HakanOlsen>
"MIK har ingen vana att göra något radikalt."
Herregud, männscha, hur kort minne har du egentligen?

Namn: HakanOlsen
Skickat: 22:32 - fre 01 nov 2019
Perra - ja imponerande.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 22:13 - fre 01 nov 2019
Det hopp jag har just nu är att Södertälje och AIK har potential att vara ännu sämre än MIK.

Någon förändring av tränarstaben är inte att vänta, MIK har ingen vana att göra något radikalt. Se förgående säsong där inget gjordes.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 22:03 - fre 01 nov 2019
Det hopp jag har just nu är att Södertälje och AIK har potential att vara ännu sämre än MIK.

Någon förändring av tränarstaben är inte att vänta, MIK har ingen vana att göra något radikalt. Se förgående säsong där inget gjordes.

Namn: F MIK
Skickat: 21:23 - fre 01 nov 2019
Ja vad säger man? Har aldrig under min livstid sett ett sämre Mora och jag har t.o.m sett Mora innan hallen kom till. Vet inte vad jag skall säga om detta, finner inte ord.

Namn: Utflyttad
Skickat: 21:19 - fre 01 nov 2019
Men vad skall man åtgärda, det är så stora brister överallt att jag har svårt att se hur man skall lösa detta. Vi supporters måste nog börja inse att det finns en väldigt stor risk för negativt kval i vår.

Namn: Johan
Stad: Stockholm
Skickat: 21:17 - fre 01 nov 2019
Åtgärd snarast annars finns det risk att Mora och Orsa spelar i samma division nästa år....

Namn: Utflyttad
Skickat: 18:48 - fre 01 nov 2019
Har verkligen MIK någon gång i världshistorien haft 4,20 i odds på vinst i en hemmamatch?

Namn: HakanOlsen
Skickat: 09:17 - fre 01 nov 2019
Idag hoppas jag på struktur och fokusering för att inte siffrorna skall dra iväg. Dräll inte med pucken i försvarszon, passa snabbt för inte bli låst i försvarszon (då krävs att någon är spelbar), glid inte omkring utan rör på benen och om möjligt gå på mål vid backskott som jag hoppas blir fler och mera precisa. Matchen kommer att visas på Sportkanalen och möjlighet att fler kan följa matchen. Kan vi förvänta oss bra reklam för varumärket Mora IK?

Namn: HakanOlsen
Skickat: 07:26 - tor 31 okt 2019
Det var rätt uselt spel igår. Bra att ledningen agerar rätt omgående, men jag är tveksam till att en ny spelare skall få ordning på detta. I så fall skall han på ett säkert sätt kunna ta in pucken i anfallszon. Som det ser ut nu sker det väldigt sällan.

Namn: Utflyttad
Skickat: 22:00 - ons 30 okt 2019
Bra reklam man gör! Förstår inte hur man skall få mig att betala 7.000:- nästa år för säsongskort. Har inte sett så få matcher live på många, många år. Nästan varje gång jag ser hemmamatcherna på TV så tackar jag högre makter för att jag inte åkte. Har ändå 3 timmar i bil tur/retur.

Namn: MIK:are
Skickat: 19:54 - sön 27 okt 2019
I 3:e visade gubbarna att dom kan, och det tror jag var viktigt för hela gruppen. Det var som alla hade bestämt sig att öka intensiteten i sitt agerande på isen.

Namn: HakanOlsen@sh.se
Skickat: 17:48 - sön 27 okt 2019
Viktig seger, helt klart. Det vore toppen om slarvet i försvarszon kan reduceras.

Namn: Konny
Skickat: 17:16 - sön 27 okt 2019
Vissa segrar känns viktigare än andra.
Det här var en sådan!
Att vi dessutom slog målrekord för säsongen och att alla fyra målen gjordes av forwards gör inte heller ont.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 10:57 - lör 26 okt 2019
Håller med PeO, det måste vara otroligt frustrerande för spelarna. Det gäller att hålla kvar en positiv känsla trots motgångar, en viktig sammanhållning och att det finns ett gemensamt mål, jobbet skall göras. Jag har legat inne på akuten och där såg jag verkligen en sammanhållning som byggdes upp av en positiv anda trots en riktig eländig arbetssituation. Imponerande. De var ett riktigt team
som gick i skift. Vilka positiva människor!

Nu gäller det för coacherna tillsammans med ledande spelare, att ta fram sina psykologiska skills

Namn: Johan
Stad: Aspudden
Skickat: 02:31 - lör 26 okt 2019
PeO, klok som vanligt. Inga konstigheter, nu behöver klubben stöttnig. Slänger in en slant till supprterliraren.

Namn: Utflyttad
Skickat: 22:26 - fre 25 okt 2019
PeO>Helt rätt, inte svika. Lägg ett bidrag till supporterliraren.
Det som är tyngst, är att det börjar gå upp för en att det finns viss risk för Div 1 om det inte blir bättre.

Namn: PeO
Skickat: 22:19 - fre 25 okt 2019
Det finns nog ingen supporter som är mer besviken eller argare än vad spelarna är. Lita på det! Det har gått knackigt med det mesta. Drar man en utvecklingskurva på laget måste den snart vara osannolikt brant för att vi ska vara med och leka på allvar i vår. Det är bistert. Så vad göra? Värva? Ja naturligtvis men vi vet ju exakt hur svårt det är att mitt under säsong hitta spelare som passar, som är friska och som accepterar ett bud. Men nog kommer det in en eller två nya killar. Det kommer antagligen hjälpa. I övrigt är det bara samma gamla självklarheter. Minimera misstag. Välj noggrannare när man skjuter (Med det menar jag inte att man ska vänta eller avstå, det kan vara omvänt). Ta inga utvisningar. Var hela tiden en bra kompis. Arbete i vardagen, bygg upp en övertygelse. Bla bla tråkiga självklarheter. Men det är nog just så det är, att tråkigt gnet ska lyfta oss: mulet väder, mjölken var sur, åk till jobbet, träna, svetsa gruppen, tro på dig själv, tro på din kompis, bli lite bättre varje match.

Du och jag ska fortsätta gå på match. Inte svika.

Namn: hassep
Skickat: 20:41 - fre 25 okt 2019
Jaha då har man sett två perioder och det räcker för mig. Det är sorgligt att se detta lag som spelade i SHL förra året spelar en så otroligt dålig ishockey. Nu vill klubben värva en spelare i supporterliraren. En ny spelare...det kommer inte att räck med en ny spelare det finns brister stora brister både på forward och backar tyvärr. Tänk om vi hade en sportchef som Per Kenttä han har förmågan att bygga lag.... vilken vinstlott Björklöven har i honom. Jag är riktigt orolig att det blir ett negativt kval framåt vårkanten. Man kan konstatera att lagbygget som Mora har gjort är ett totalt misslyckande.

Namn: AH
Skickat: 08:11 - tor 24 okt 2019
Johan:
Det är ändå något positivt att det plockas mer poäng än det kan tyckas vara förtjänat för. Det är något i grunden som inte är fel. Visst, målisarna har spelat bra men det har även de andras motsvarigheter gjort. Personligen har jag inte räknat med att man över en serie skall hålla samma nivå som BIF, TIK, Modo men därefter ska MIK ramla in någonstans på plats 4-8. M a o så är jag relativt nöjd så långt. Detta är ju tack vare att man håller lika tätt som man är "klen" i målproduktionen. Trots att de man trott ska dominera inte gjort det och trots att några nyförvärv inte hittat hem! Det är nog så att de här bästa lagen är lite för bra och kommer att dra ifrån ännu mer och MIK plockar poäng tack vare att det trots allt är ett ganska rutinerat gäng som ofta reder ut stormarna mot dom andra lagen. M a o så plockas det poäng som tycks vara oförtjänta men det finns en anledning.

Namn: Johan
Stad: Aspudden
Skickat: 00:14 - tor 24 okt 2019
Låt oss vara ärliga, de två poängen i Västervik idag var ett rån. Tack igen Wallin!
Börjar mer och mer känna att det är tränartrojkan som inte har de taktiska nycklarna till att lösa upp de offensiva knutarna. Match efter match så ser det krampaktigt ut, verkar inte finnas någon spelidé överhuvudtaget för offensiv zon.
Stoppa huvudet under armen å tuta å köra verkar vara spelidén när vi vinner puck.

Även fast man har haft en klar övertro i det offensiva spelet hos vissa förlängningar av gamla shl-spelare (trodde man att tredje- och fjärdelinespelare skulle bli playmakers över en säsong?) så finns det offensiv potential där bland vissa spelare. Aotential som denna tränartrojka inte verkar veta hur man ska förädla.
Nu har det snart gått en fjärdedel av säsongen, dags för tränartrojkan att "steppa upp"!

Namn: Utflyttad
Skickat: 21:22 - ons 23 okt 2019
Tänk om man visste för ett år sedan att man skulle vara överlycklig för två poäng mot Västervik ett år senare :)

Namn: Utflyttad
Skickat: 18:45 - ons 23 okt 2019
Är det någon som har koll på varför Goodwin inte spelar?

Namn: HakanOlsen
Skickat: 19:45 - sön 20 okt 2019
Anders W.- ja vad skall man tycka, backarna måste hitta på mål för att det skall bli mål. Hittills har det varit riktigt dåligt med skyttet.

Namn: AndersW
Stad: Mora
Skickat: 17:47 - sön 20 okt 2019
Efter att ha sett nästan alla hemmamatcher i 30 års tid, måste jag tyvärr hålla med dom som klagar.
- SHL-spelarna tycks ha tagit sommarträningen med en klackspark
- De flesta nykomlingarna är för veka och osäkra.
- Passningsspelet är för slarvigt (titta på SHL och lär)
- Målskyttet, sämst i hela HA
- PP och BP under all kritik. Konstig coachning.
Jag är medveten om att vårt gnäll inte hjälper spelarna, men man måste få säga sin mening. Vi trogna supportrar mår inte bra just nu.

Namn: Jonte
Stad: Sigtuna
Skickat: 23:39 - lör 19 okt 2019
Har förstått att Nyberg är utlånad och var därför inte med som 7:e back i kvällens match i Skogs frånvaro. Men vart var Lindbom och vem är han som var backup i kvällens match.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 20:52 - lör 19 okt 2019
Tokutvisning sänkte MIK igen. Dessutom har Amner och Masuhr inte lyckats att placera sina backskott, de har haft många chanser. Jag tycker att MIK skall lägga ut intervjuer på spelare som skulle vara tongivande.on skulle

Namn: latoba
Skickat: 10:41 - fre 18 okt 2019
Nu väntar Timrå hemma på lördag. Svår match. Tippar att Timrå vinner med 3-1. Hoppas jag har fel.

Namn: venjan
Stad: mora
Skickat: 15:24 - tor 17 okt 2019
Kanske Justin hickman lillehamar kan lösa målproblemen

Namn: venjan
Stad: mora
Skickat: 10:56 - tor 17 okt 2019
ja då har man varit på årets första match live.Har sett mycket livehockey genom alla tider.Måste säga att den som är värvnings ansvarig måste ha haft väldiga dåliga dagar när han har värvat.Ta tex Lennström -5,carlsson -3,.Före detta shl spelaren Carnbäck -4.Värvar man på 3 års sikt så måste man begripa att kommer någon att bli bra .så får man inte behålla honom,då måste man värva igen.Nej värva spelare efter skicklighet och kunnande oavsett ålder och försök att vara så högt upp i tabellen som möjligt.Nu har man värvat billigt och ungt som inte håller måttet.Detta är nog en av dom sämre Mora ik på många år.Det samma gäller tränare,jakobs är inte nog kunnig, ingen spelide alls .Cochning är lika med noll, man spelar med dom bästa när det är skarpt läge .Vill man ha ändring måste något ske nu ,måste finnas massa bättre spelar ute på marknaden .Man får vad man betalar för.Kommer inte tillbaka till jalas om det inte blir ändring. obs har haft årskort i 10 år

Namn: Pelle
Skickat: 00:05 - tor 17 okt 2019
Vilket gnäll. Om klubben har en treårsplan så betyder väl det att säsong 1 kommer man inte att ha ambitioner om att kunna hota om plats 1-2, eller ta sig vidare långt mot SHL-kvalet. Laget är just nu på åttonde plats. Om man fortsätter såhär och blir åtta och faktiskt får spela Meca Hockey Race så skulle då jag bli nöjd, även om man naturligtvis inte kommer att räcka långt i den serien.

Så jag fattar inte varför folk ropar på Rowe och company redan nu? Till vilken nytta? Bränna pengar så att man inte har något till år två i treårsplanen, när man ska vara bättre än iår? Som att elda för kråkorna.

Namn: Mojmir Bozik
Skickat: 22:17 - ons 16 okt 2019
HakanOlsen: Tror du det ökar möjligheterna att få till en förändring med sånt tänk!?

Namn: HakanOlsen
Skickat: 21:58 - ons 16 okt 2019
Fy fan vad jag är upprörd fortfarande. Jag kommer inte att betala föreningsavgift eller sponsra laget framöver om de inte skärper sig ordentligt.

Namn: Utflyttad
Skickat: 21:33 - ons 16 okt 2019
Jag undrar vad är MIKs målsättning med detta? Man har snart spelat 20 matcher inräknat träningsmatcher och laget lyfter inte.
Såg i någon artikel att man hoppades på en ketchupeffekt. Men, det finns inget just nu som talar för detta.
Det är illa när man sitter och hoppas på att bottenlagen får stryk, redan nu.

Namn: Kvile87
Stad: Göteborg
Skickat: 21:31 - ons 16 okt 2019
Hakan det här laget kör inte över några lag. Det kan man inte heller förvänta sig. Det har varit jämnt i de flesta matcherna,det får man vara nöjd med. Tror topp-8 är vad man har som förhoppning denna säsong.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 21:24 - ons 16 okt 2019
Otroligt dålig match mot AIK i kväll. Det laget skall MIK köra över. Jag är väldigt beskriven speciellt över Masuhrs och Almers insatts. De gjorde det mycket bra i SHL, skiter de i denna serie?

Namn: hassep
Skickat: 21:24 - ons 16 okt 2019
Ja det här laget håller ingen större klass. Masuhr och Almnér säkerhetsrisk var gång de är inne. Masuhr verkar seg tar felaktiga beslut gång på gång. Nej det här kan gå riktigt illa. Den som byggt det här laget måste nog ta sig en funderande om sin roll som sportchef.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 22:46 - sön 13 okt 2019
För min del var det en del positivt mot ett lag som är rätt intakt sedan föregående säsong och samkörda. Det var tre riktigt dåliga utvisningar som blev förödande. Jag ser det som att laget kommer att bli allt bättre. En grundläggande sak, håll vänster stolpe vid 4-5!

Namn: AndersW
Stad: Mora
Skickat: 08:44 - sön 13 okt 2019
Några enkla fakta:
1)Passningarna på bladet, inte 1/2 meter framför
2)I dagens hockey gäller skymning och styrning framför målvakten (inte den egna)istället för de gammaldags stenhårda skotten, ofta utanför tyvärr.
3)Det går att neutralisera forwards genom att trycka ut dem, men då måste man ligga tätt och inte steget efter.
4) Det verkar som våra killar inte orkar riktigt. Det är klart att det är jobbigt att jaga hela tiden utan att nå puck.
5)Man kan studera hur taktiskt Oskarshamn,Rögle och Linköping, enkelt manövrerat ut Leksands miljonlirare.
5)Sen vill man se lite action från våra assisterande.

Namn: Utflyttad
Skickat: 20:10 - lör 12 okt 2019
Det som oroar mig är att det är 5 forwards som spelat 8-9 matcher och har 0 Poäng. Man får hoppas att det lossnar för dessa någon gång!

Namn: Ola
Stad: Täby
Skickat: 20:04 - lör 12 okt 2019
Tycker också Mora gör en hel del bra idag. Men som Utflyttad skriver så räcker vi inte till mot de bästa lagen idag. Däremot kanske vi gör det längre fram i serien.

Namn: Utflyttad
Skickat: 19:46 - lör 12 okt 2019
PÅ min TV så var inte MIK i närheten av poäng och anser att man stundtals var utspelade. Karlskoga hade så mycket mer Skills än vad MIK har. MIK skall ha en eloge för att man kämpar, men det räcker inte mot de bättre lagen.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 19:32 - lör 12 okt 2019
Knäpp fråga utflyttad. Jag vet vad jag sett, om du sett något annat vet jag inte. Förklara dig!

Namn: Utflyttad
Skickat: 18:53 - lör 12 okt 2019
HakanOlsen>Ursäkta jag frågar, men vilken match har du sett?

Namn: HakanOlsen
Skickat: 18:49 - lör 12 okt 2019
Tycker att laget tidvis gjorde en bra match. Ett par tabbar i försvarszon gav ett par mål i baken som gjorde skillnaden. Tror på framtiden.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 21:50 - ons 09 okt 2019
Grattis till 3 p, men jag tycker det är väldigt onödigt att bjuda in Tingsryd att ta del av poängen, men det gick bra!

Namn: MIK:are
Skickat: 20:46 - sön 06 okt 2019
Bra helg för Mora. A-lag, J-20, J-18 segrar. Bra jobbat alla.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 21:34 - fre 04 okt 2019
Bra kämpat och grattis till 3 p!

Namn: MIK:are
Skickat: 23:05 - ons 02 okt 2019
Eklind har varit en av de bättre nyförärven så här långt. Goodwin helt ok så här långt. Gillar även det jag ser med Wilson. Nu sitter vi lugnt i båten och ger laget tid.

Namn: Utflyttad
Skickat: 22:12 - ons 02 okt 2019
Tre positiva saker:
1. Tre poäng
2. TimeOut tidigt visar att man börjar tröttna på avsaknad av prestationer på isen.
3. Målvakterna håller hög klass!
Men, hur är det med utvecklingspotentialen?

Namn: HakanOlsen
Skickat: 21:55 - ons 02 okt 2019
Bra med 3p. Jag är tveksam till Eklind (seg gubbe) och Goodwin (spelade han?)

Namn: Jonte
Stad: Sigtuna
Skickat: 15:29 - sön 29 sep 2019
Jag har Telenor som teveoperatör och inga problem med att se dagens match.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 15:13 - sön 29 sep 2019
Är
Det någon som kan se matchen via Cmore? (comhem) Får meddelandet beställ matchen 0.00 SEK.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 21:45 - fre 27 sep 2019
Jag börjar bli orolig. Hur många vinster blir det denna säsong? För sjutton ta in någon som kan göra mål, eller blir det spel i division 1 framöver.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 21:45 - fre 27 sep 2019
Jag börjar bli orolig. Hur många vinster blir det denna säsong? För sjutton ta in någon som kan göra mål, eller blir det spel i division 1 framöver.

Namn: Ola
Stad: Täby
Skickat: 21:36 - fre 27 sep 2019
hassep>
Tycker spelet mot Södertälje var okay. Om man ska byta ut spelare måste man hitta andra som är bättre och inte kostar mer än budgeten tillåter.

Namn: hassep
Skickat: 21:29 - fre 27 sep 2019
Fyra matcher spelade och dåligt spel i samtliga. På gränsen till att bli utspelade. Fyra mål på fyra matcher. Det här håller inte. En del spelare behöver bytas ut.

Namn: Steff
Skickat: 22:11 - ons 25 sep 2019
Jag är besviken... allt är skit just nu, nu har vi 3 hemmamatcher å tar 9 poäng... FORZA MORA... OBS : Det kommer ta tid med denna trupp... Men kämpa Mora

Namn: Utflyttad
Skickat: 22:06 - ons 25 sep 2019
HakanOlsen>Tyvärr så kan man inte över 50 omgångar leva på att backar skjuter och att forwards skall skymma.

Namn: Ola
Stad: Täby
Skickat: 21:56 - ons 25 sep 2019
Utflyttad>
Vi låg elva efter sju omgångar.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 21:55 - ons 25 sep 2019
Spelet var bra fram till att MODO fick 1-1. Därefter föll det samman. Det är viktigt att backarna, som har bra skott, träffar målet samtidigt som forwards skymmer. Vi har bra backar som kan skjuta. Målvaktsspelet fungerade inte bra i kväll.

Namn: Johan
Stad: Aspudden
Skickat: 21:42 - ons 25 sep 2019
Det är ju som sagt tidigt på säsongen och som Harald Lückner sa så är det femton nya spelare, det tar tid. MEN det som är oroande och som har varit genomgående är att spelet i offensiv zon är otroligt statistikt, väldigt lättläst vilket leder till korta anfall. Tycker vi har den bästa backbesättningen i serien men ställer mig
frågande till en del förlängningar på forwardssidan. Många av dem är duktiga på att gnugga i tredje- eller fjärdelinjan men de är inga kreatörer, har man tänkt att de ska bli playmakers över en säsong? Alldeles för många tuta-å-köra-spelare på forwardssidan just nu, det behövs spelare som kan lösa upp knutar i offensiv zon. Nr 12 verkar ha bra spelförståelse, mera sånt! Bejmo gör det också bra. Nu kan det bara bli bättre!

Namn: Utflyttad
Skickat: 21:35 - ons 25 sep 2019
Ola>Efter omgång 4 så var det en triumffärd förra gången.

Namn: Ola
Stad: Täby
Skickat: 21:07 - ons 25 sep 2019
hassep>
Det är ingen som sagt att den här truppen är bättre än den då vi gick upp i SHL. Det man sa var att den är bättre än den som startade den säsongen. Och då gick det ju inte så bra i början heller. Att såga laget redan nu är alldeles för tidigt. Men det är som vanligt när vi förlorat två raka matcher.

Namn: hassep
Skickat: 20:59 - ons 25 sep 2019
Nej nu har jag sett nog. Kvalspel framåt vårkanten kan det nog bli. MIK måste nog vara ett av dom sämre lagen i HA...tyvärr. Man byggde ett dåligt lag i SHL men den här truppen.... jag vet inte hur man har tänkt. Skulle den här truppen vara bättre än då man gick upp till SHL. Den som byggt den här truppen får nog ta sig en funderare.

Visar inlägg: 1-100 av 15898 totalt.

Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 Next