Välkommen till Faleijs Finest gästbok
Innan du skriver i gästboken på Falejs Finest: läs dessa regler!
Inlägg som bryter mot uppförandekoden raderas av redaktionen, och upprepade överträdelser innebär att skribenten stängs av från gästboken – allt för att vi ska få en bra diskussion och ett tonläge som lever upp till devisen ”en samling supportrar med stil och finess”.

Namn:   E-post:
 
Länk:   Stad:
 
Mitt meddelande:


Namn: Text:
Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 21:58 - ons 22 jan 2020
Suverän första period, sen suveränt kämpande resten av matchen. Skitkul

Namn: HakanOlsen
Skickat: 18:15 - sön 19 jan 2020
Jag försöker vara realist och kan inte tycka att något är bra när det inte är det. Vi kan inte säga att säsongen hittills varit en succé, snarare tvärt om. Under senare tid har laget börja prestera men matchen mot Västervik var ingen höjdare. Det var en riktig blunder vid 1-2, men klart det kan hända. När det gäller straffar skall den som är hetast för dagen ta den.

Namn: Utflyttad
Skickat: 18:08 - sön 19 jan 2020
Hästen>Luften gick ur detta när man åkte ur SHL. Dessutom skall man snacka om träsk så har vi ett annat forum som slår detta med hästlängder, både i positiv mening och negativt. Där är det ändå full aktivitet när det är matchdag.
Just nu är mina krav så låga som att bara vi har två lag bakom oss, så får man vara nöjd.
Ena dagen så gör man en kanonmatch mot Timrå och man börjar fundera lite på en 8:e plats, för att två dagar senare spela så att man blir orolig för näst sista platsen igen. Håller inte att hålla på så.

Namn: Hästen
Skickat: 17:36 - sön 19 jan 2020
Utflyttad;

Det är ett öppet forum, inga avstängningar vad jag kan se eller liknande. Klart man får vara negativ, men jag anser nog att du med flera som aktivt letar fel istället för leta lösningar är en stark bidragande orsak till att man helt enkelt inte orkar läsa träsket här.

Namn: Utflyttad
Skickat: 17:28 - sön 19 jan 2020
Hästen> Lite svårt i år att hitta positiva synvinklar i år. Men, har man inga krav på MIK så det väl så, men det är väl en bara avspegling av samhället idag. Skolan havererat, likaså sjukvården, snart får vi ingen post heller.....
Förresten kan det inte vara så att några har skrämts bort av man inte får vara negativ här?

Namn: Hästen
Skickat: 14:16 - sön 19 jan 2020
Perra;

Tror nog det inte så många som vill komma hit när du, Hakan och Utflyttad försöker one-uppa varandra om vem som kan hitta flest negativa synvinklar.

Namn: Utflyttad
Skickat: 17:30 - lör 18 jan 2020
Ola> Och några som klagar och gnäller på de som klagar och gnäller :)

Namn: Ola
Stad: Miami Beach
Skickat: 16:09 - lör 18 jan 2020
Utflyttad>
Och några som bara klagar och gnäller.

Namn: Utflyttad
Skickat: 11:36 - lör 18 jan 2020
Perra>Diskussionerna verkar ha flyttat till facebook istället och motpolerna finns där också, några som har höga krav på MIK och några som har inga krav.

Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 10:59 - lör 18 jan 2020
Såg inte matchen
Tänkte innan match att det kan bli en reaktion efter timrå matchen där dom öste järnet, verkar så.........

Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 10:57 - lör 18 jan 2020
?????????????????????????????????????????????
Vart är alla?????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????????

Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 21:27 - ons 15 jan 2020
Mycket bra match av mik, och sista perioden var dom överlägsna.
Nu är det roligare att vara MIK supporter

Namn: HakanOlsen
Skickat: 18:31 - tis 07 jan 2020
När det gäller nästa säsong oberoende om det är HA eller division 1 skall laget vara förberedda innan säsongen, laget skall spela bra innan säsongen börjar.

Namn: Peo
Skickat: 16:31 - tis 07 jan 2020
LarsW: Att Tingsryd till slut gjorde mål var helt i sin ordning, de var konsekventa och nötte på med sitt lite stereotypa spel. Det lönar sig särskilt på bortaplan. Kruxet var ju som du skriver att vi bara gjorde ett mål. Jag tror du har rätt i att vi var lite tama vid sargerna, Tingsrydingarna såg jättestora ut mot våra killar. Min käpphäst är att man kan tackla sig till seger, jag kan så klart ha helt fel men tills motbevisad hävdar jag att det lag som tacklar mest och bäst har störst chans att vinna. Vad som händer till sommaren törs jag knappt tänka på, det kan bli allt mellan att vi står där med ett gött sammansvetsat gäng till ett öde kansli och knappt några spelare alls. Som vanligt måste klubben jobba på flera fronter och tidshorisonter samtidigt, viktigt att vi fans ger dom råg i ryggen att våga och energi att orka!

Namn: LarsW
Stad: Valbo
Skickat: 11:25 - tis 07 jan 2020
Fanns inte så mycket att klaga på spelmässigt mot Tingsryd. Man skapade mycket framåt och släppte inte till så mycket bakåt. Men om man bara gör ett mål så får de andra förr eller senare in en puck och så blev det. Tyckte MIK-spelarna vara lite klena i spelet vid sargerna jämfört med Tingsryd. De vägde lite lätt. Skulle också behövas lite mer tyngd och kraft bland backarna, någon som kan flytta undan motståndarna. Orolig för ramtiden även om MIK klarar sig kvar. Man har nu gjort en massa snabba åtgärder för att rädda den här säsongen men det är kortsiktiga lösningar. Till sommaren får man börja om nästan från noll i värsta fall.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 18:51 - mån 06 jan 2020
Frågan är varför MIK tappar under tredje perioden? Väldigt frustrerande! Klart att MIK på basis av skott på mål borde vunnit mot Tingsryd, men det har låst sig. Nordamerikanerna har kallnat, det kommer även senaste nyförvärvet från Finland att göra om det inte blir en helvändning framöver. Nu behövs det poäng!

Namn: Konny
Skickat: 11:00 - mån 06 jan 2020
Perra>
”Här får man bara skriva positivt” är den tröttsammaste av alla kommentarer här inne.
Läs de tio, tjugo eller femtio nedanstående inläggen!
Hur många är negativa?
Har de plockats bort?
Icke.
Så får man bara skriva positivt?
Så fan heller.
Men om man som skribent sågar ledningen, spelarna, laget och klubben så fort man får chansen får man också acceptera att få mothugg – så funkar det i en gästbok på internet (och i verkligheten för den delen). Och så ska det funka. Vilket är något helt annat än att ”bara få skriva positivt”.

Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 19:19 - sön 05 jan 2020
Utflyttad:
Nä , här får man bara skriva positivt och ha skygglapparna på som "vissa" har

Namn: Höken
Skickat: 10:29 - sön 05 jan 2020
Hej......mannen med det anonyma nicket är tillbaks, det var väl så du uttryckte det Konny, men till min glädje ser jag att jag absolut inte är ensam med ett anonymt nick, men hur som haver så tycker jag att det ser tufft ut hockeymässigt just nu.

Namn: Byggmästarn
Skickat: 00:27 - sön 05 jan 2020
Upp med hakan alla Mik—supportrar! Jag har också levt med morahockey sedan lillstrimmas o tuppens tid på 60—talet. Det har minst sagt varit uppåt o neråt. Dock visade Mora idag att man är nog så bra som konkurrenterna högre upp i serien o jag är inte särskilt orolig för att man inte ska fixa det här till slut. Kval uppåt är kanske inte aktuellt längre men vem vet, större under har skett. Saknar dock farten i spelet o dom snabba spelvändningarna som Moras spelare tidigare skämt bort oss med. Ingenting är enkelt längre. Vi kanske inte är bättre än så men med lite jävlar anamma ska det här lösa sig! Roligt med finska nyförvärvet som tog för sig rejält! Hoppas hans självförtroende kan sprida sig till lagkompisarna.

Namn: Utflyttad
Skickat: 21:15 - lör 04 jan 2020
Skulle inte bli förvånad om vi får fem förluster i rad till nu. MIK verkar också vara det enda laget som har svårt mot AIK. Jag hoppas verkligen att jag har fel, men inget talar för det.
Började se hockey i Mora i mitten av 60-talet och detta måste vara den värsta säsongen man upplevt.

Namn: F MIK
Skickat: 20:17 - lör 04 jan 2020
Ja vad säger man?
Vi är så under isen så det är skrämmande, underpresterar mest hela tiden. tror fn inte att en del tröjor har knappt svett på sig

Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 20:44 - fre 03 jan 2020
Vad yrar du om ??????

Namn: Utflyttad
Skickat: 22:19 - mån 30 dec 2019
Något att glädja sig på senaste tid, Karlskogas vinst mot Västervik och att Kristianstad fick stryk idag mot Karlskrona.
Inte mycket egentligen, men man får se det positiva för MIK i striden för att slippa kvala.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 20:55 - sön 29 dec 2019
Se hur USA spelar mot Ryssland, det är skolexempel hur det skall gå till. Riktig press!

Namn: Höken
Skickat: 11:16 - lör 28 dec 2019
Jag tror också att det finns en stor risk att vi får kvala neråt, och då vi i princip saknar spelare med hjärta för klubben så kan det sluta illa, men kanske en nystart i ettan är det enda rätta i dagsläget.

Namn: Utflyttad
Skickat: 22:17 - fre 27 dec 2019
Tyvärr, några pappspik i kistan idag. Nu kan man nog snart avskriva att man skall ta sig till den positiva kvalserien. Jag själv såg inte matchen idag, då jag var mer intresserad av att se HockeyEttans kvalitet och åkte till Borlänge Ishall istället, eftersom det ändå finns en viss risk att MIK får möta något av lagen.
Borlänge helt överlägsna i två perioder, men höll ändå på att åka dit. Väsby som vann östra serien var en besvikelse. Har dock svårt att se att dessa lag kan rå på något lag från Hockeyallsvenskan. Men, med facit i hand från förra säsongen, så kanske man skall vara tyst ;)

Namn: Ola
Länk: https://www.moraik.se/artikel/2jdyak4cw-33ni1/studio-mik-med-sammanfattningen-av-2019
Stad: Mora
Skickat: 17:06 - fre 27 dec 2019
Studio MIK. Peter Hermodssons slutord bör väl en del på den här sidan ta till sig.

Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 10:35 - tor 26 dec 2019
Kan behövas om han är riktigt bra

Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 11:44 - tis 24 dec 2019
Ja god morgon på dig med Mazn

Namn: Ola
Stad: Täby
Skickat: 20:51 - sön 22 dec 2019
Perra>
Skärp dig eller sluta skriv tack.

Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 20:03 - sön 22 dec 2019
Hakan
Tänkte bara dryga mej mot ett annat drygo längre ner här i inläggen

Namn: HakanOlsen
Skickat: 18:04 - sön 22 dec 2019
Perra- såg inte matchen, är det inte en överdrift? Kan vi nå slutspel?

Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 12:01 - sön 22 dec 2019
Fantastisk insats, enormt bra spel, nhl klass på sista perioden. GRATTIS. God jul

Namn: Matematikern
Stad: Skåne
Skickat: 01:02 - sön 22 dec 2019
För gårdagens vinst är bara att gratulera. Fler sådana så påverkas statistiken och sannolikheten för att nå SHL tidigare än vad jag förutspått och andra inte hållit med mig om (ifall jag nu minns rätt).

Namn: Ola
Stad: Täby
Skickat: 17:43 - lör 21 dec 2019
Venjan>
Tycker fortfarande det blev bättre med Gazley och Harris än med Goodwin.

Namn: Johan
Stad: Aspudden
Skickat: 17:35 - lör 21 dec 2019
Härligt! Harris, vår nya Bailey!

Namn: Steff
Skickat: 23:41 - fre 20 dec 2019
Perra: Du gnäller så mycket så du kan gott sponsra du oxå :)

Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 22:51 - fre 20 dec 2019
Japp: Och jag har sponsrat 2000 kr till. Var det nå mer du ville? Frågor på det?

Namn: Steff
Skickat: 23:19 - tor 19 dec 2019
Perra: Kommer du på Lördag?

Namn: Steff
Skickat: 23:17 - tor 19 dec 2019
Perra/Per: Har du inget positivt att komma med?

Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 23:16 - tor 19 dec 2019
Snudd på

Namn: Steff
Skickat: 23:14 - tor 19 dec 2019
Hela laget har väl minusstatistik

Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 22:34 - tor 19 dec 2019
Det är i stort sett omöjligt att hamna på rätt sida i +/- statistiken när vi såna dåliga backar som vi har. Och bästa backen i +/- statistiken skickade dom iväg ???????????????? Amner och Gunnarsson båda -11, Nyberg +2

Namn: Utflyttad
Skickat: 17:38 - tor 19 dec 2019
Kan till viss del förstå venjans kritik.
Gazley´s poängskörd är väl OK, men inget mer. De övriga med 4 poäng är knappt godkänt. Dessutom ingen på rätt sida i +/-, är definitivt inte godkänt.
Men, jag tror dock att de har högre kapacitet än så här och det borde visa sig i de närmaste matcherna.

Namn: Konny
Skickat: 17:14 - tor 19 dec 2019
Ola>
Det är rätt kul att köra "Venjan" i sökrutan här ovanför. Det är sällan jag stött på någon som är så konsekvent negativ till allt som klubben, laget och spelarna gör. Man blir nästan imponerad.

Namn: Ola
Stad: Täby
Skickat: 17:05 - tor 19 dec 2019
Venjan>
Ja, det blev bättre. Men eftersom du hela tiden är negativ till allt så är det klart att du tycker så.

Namn: Venjan
Stad: Mora
Skickat: 16:26 - tor 19 dec 2019
Måntro om -27.harris har en tvål som han spelar med istället för puck.Man skickade iväg Goodwin och tog in 10 och 27 ,tycker ni det blev bättre

Namn: venjan
Stad: mora
Skickat: 07:37 - ons 18 dec 2019
Kanske man skulle titta på målvaktposten,kanske en ny som kan stänga en match,nuvarande målisar har inge bra räddningsprocent

Namn: Gunnar eriksson
Länk: http://Byggmästarn
Stad: Borlänge
Skickat: 14:36 - sön 15 dec 2019
Förstår all besvikelse som uttrycks på forumet men det är fan för tidigt att kasta in handduken! Vi har på slutet mött nästan enbart lag från topp 5 och vi har inte kvaliteter ännu att utmana dom på riktigt. Dessa lag är oxå experter på att utnyttja minsta misstag av motståndarna. Ser faktiskt fram emot nästa 4 matcher mot mera jämbördigt motstånd. Hoppas o tror faktiskt att vi lämnar nästjumboplatsen genom att ta 9 poäng på dessa matcher! Det svänger fort i hockey o nu behöver laget allt vårt stöd o lite flyt med stolpar o ribbor! Jag vägrar se oss i negativt kval även i år! Heja Mora!

Namn: Venjan
Stad: Mora
Skickat: 19:47 - lör 14 dec 2019
Det är jävligt konstigt att alla andra lag i allsvenskan lånar spelare från shl men icke Mora ,eller man kanske tycker att man har så bra trupp att man inte behöver ta in mer spelare

Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 17:12 - lör 14 dec 2019
Då tar vi det igen då.
Mik måste ha ooooooerhört mycket mer klara målchanser än motståndarna för att ha en chans att vinna.
NO SKILLS

Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 20:56 - tor 12 dec 2019
Bp har varit uselt hela säsongen men igår slog det nya rekord, tur vi har så bra och rutinerade backar, seriens klart bästa sas det inför säsongen

Namn: Ola
Stad: Täby
Skickat: 22:40 - ons 11 dec 2019
Perra>
Hade vi 30 klara målchanser idag?

Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 21:37 - ons 11 dec 2019
Topp 5 lag igen på lördag. HUVVA

Namn: Utflyttad
Skickat: 21:29 - ons 11 dec 2019
Nu är det snart bara Västervik och Kristianstad kvar som räddningsplankor. Rent spelmässigt så borde man klara sig, men man hittar vägar hela tiden att förlora matcher. Den mest rutinerade spelaren ställer till det idag, dessutom efter 3 matchers avstängning. Hoppas att tränaren ställer över mot VIK.

Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 21:24 - ons 11 dec 2019
Ganska bra match av Mik, men som jag har skrivit förut, MIK måste ha bortemot 10 klara målchanser för att göra ett mål, motståndarna gör mål på ungefär vart tredje.
Jag börja mer och mer känna att det ska till ett under om vi ska klara oss undan negativt kval. 4 på pappret bra nyförvärv som har varit med i ett par veckor och ändå samma poängsnitt som innan. Vägrar att tro att div 1 lagen ska ha en chans mot Mik

Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 21:09 - mån 09 dec 2019
Och lyftet måste komma snart, knappast på onsdag, men större under har ju skett. MIK har inte tagit en endaste poäng mot topp 5 lagen, och Modo har vi inte haft en suck emot (1-7 , 1-5)

Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 12:23 - mån 09 dec 2019
Mycket bättre än våra såkallade rutinerade backar. Måste ligga någonting annat bakom, annars gör man sig inte av med den bästa. Meningskiljaktigheter eller så ville han inte vara kvar i ett förlorande lag

Namn: HakanOlsen
Skickat: 19:10 - sön 08 dec 2019
Antog att transatlanterna skull inducera lite mera publik. Nu gäller det att få igång glädjen och kreativiteten i spelet!

Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 13:40 - sön 08 dec 2019
Nä Steff, jag har varit på 3-4 matcher hittills av förståeliga skäll, ja kalla mej för medgångsupporter om du vill, det gör inget, för jag är inte unik. Jag har varit på några matcher där vi har haft en hyffsad chans på seger och valt bort matcher som ifb, Timrå, Modo t.ex när det på förhand är 100 % säkert att vi kommer förlora med tanke på hur spelet har sett ut, för det är så jäääävla tråkigt att se MIK bli utspelade och förlora, och det har dom mycket riktigt gjort mot ALLA topplag. Nu hoppas jag att det snart vänder så att jag och en del av ca 1000 medgångare kommer tillbaks och går mer frekvent på hemmamatcherna. Tjingeling

Namn: Steff
Skickat: 23:26 - lör 07 dec 2019
Perra: Nu är det frågan om varje hemmamatch

Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 21:52 - lör 07 dec 2019
Jag var på matchen igår, i MOTGÅNG

Namn: Steff
Skickat: 21:45 - lör 07 dec 2019
Perra: Är man en riktig supporter går man på matcher i med å motgång.... gör du det?

Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 21:18 - lör 07 dec 2019
Ang publiksvinnet:
Ja, det finns många medgångsupportrar som steff kallade dom/mej härom dagen.
Men börjar vi vinna betydligt oftare så kommer publiken också, så är det precis överallt

Namn: venjan
Stad: mora
Skickat: 08:46 - tor 05 dec 2019
Det mats lust sa i tidningen va nog helt sanning,att det fans för mycket okunnigt folk i ledarstaben. Hoppas bla amner tittar sig i spegeln idag och undrar om han gjorde allt jobb igår .-11 i plusminus.Skulle vara en ledande spelare.Och transatlanterna tillför jättemycketSå blir det med spelare som inte har spelat denna säsong.Men det kanske var det billigaste som fans.

Namn: Erik
Stad: Vikarbyn
Skickat: 07:58 - tor 05 dec 2019
Vi gör inte mål fast målet är tomt.
Då blir det svårt att vinna matcher.
Vi har bra målvakter men hittills ingen matchvinnande målvakt som kan avgöra jämna matcher.

Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 23:40 - ons 04 dec 2019
Steff:
Då kan du skälla på 1000 pers till som inte vill gå och titta på ett dåligt hockeylag som förlorar 70-80 % av sina matcher. Hade MIK spelat bra och legat på typ 5:e plats så hade det kommit över 3000 pers på fredag, nu kommer det att bli runt 2000 pers. Fins många medgångssupportrar ÖVERALLT. När Lif spelade dåligt i nov/dec förra året så kom det runt 3500 pers på matcherna, när det sen gick betydligt bättre i jan/feb så var publiksiffran helt plötsligt 5-6000. Medgångare fins det som sagt överallt

Namn: Steff
Skickat: 22:55 - ons 04 dec 2019
Perra: Håll dig hemma, din medgångssupporter

Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 22:00 - ons 04 dec 2019
Tänkte gå på matchen på fredag men det gick över.
Tro om det kommer 1900 pers?

Namn: Robban
Stad: Rättvik
Skickat: 15:12 - tis 03 dec 2019
Att ni bara orkar!!

Namn: venjan
Stad: mora
Skickat: 07:36 - tis 03 dec 2019
nummer 71 -11
nummer 19 -11
nummer 4 -10
I plusminus statistiken på 26 matcher,kanske måste bänkas

Namn: Foo
Skickat: 06:37 - tis 03 dec 2019
HakanOlsen: Jag tror att han medvetet väljer att inte förstå vilka det är pga att du råkade byta ut någon bokstav i varje namn.

Namn: HakanOlsen
Skickat: 22:23 - mån 02 dec 2019
Perra-Du skämtar, eller hur???

Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 21:54 - mån 02 dec 2019
Vilka är Larianov och Krotov???

Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 21:15 - mån 02 dec 2019
Kattens lek med råttan i stort sett. Isak gjorde många bra räddningar, så han räddade oss från en ännu större förlust än senast (1-6). Jaja, påt igen

Namn: AH
Skickat: 13:14 - mån 02 dec 2019
I dag är det väldigt tomt med reportage och artiklar om kvällens match. Inget någonstans. Hur som helst känns det inte omöjligt att skrälla tycker jag! BIF är nog ganska säkra på att vinna och MIK har allt att vinna och i nuläget en kapacitet som är bättre än tabelläget. 2-4 blir det!

Namn: Konny
Skickat: 09:45 - mån 02 dec 2019
Matematikern>
Vilka sponsormiljoner?

Pelle>
Jag skulle nog vilja påstå att intresset är lika stort som tidigare. Skillnaden är att de flesta har flyttat över till Facebook. Så jag tror inte vi ska tolka det krympande antalet inlägg här inne som ett krympande engagemang för MIK.

Namn: Pelle
Skickat: 00:31 - mån 02 dec 2019
Matematikern:

Tja. Frågan är väl hur mycket klubben budgetterat med i publiksiffror. Förra gången vi spelade i HA hade vi efter lika många hemmamatcher som idag 2840 personer i snitt. I år har vi så långt skrapat ihop 2700. Med tanke på tabelläget så är det kanske inte fy skam, men det är totalt sett knappa 2000 åskådare färre iår. Det är möjligt att man budgetterat med lägre och att man ligger bra till och har marginal att köpa spelare?

Men jag tycker också att det är för många nya spelare och tränare som plockas in nästan varje vecka nu. Har klubben verkligen råd? Är det SHL-miljonerna som bränns eller satsar man på ett uppryck och bättre publiksiffror?

I tillägg till detta så känns intresset helt dött. T.ex. antalet inlägg på MIK punkt se per vecka. Det är skrämmande lågt. Känns som att det var ett helt annat drag under senaste sejouren i HA.

Jag tackar naturligtvis inte nej till nya backar så som det sett ut, enda undringen är huruvida detta är något vi egentligen har råd med, eller om det är någon som agerar i desperation för att kunna behålla sitt jobb?

Namn: Matematikern
Stad: Skåne
Skickat: 22:29 - sön 01 dec 2019
Nu när halva serien är spelad så talar tyvärr statistiken sitt tydliga språk med avseende på prognosen för fortsättningen. Kanske på plats att tacka ja till sponsorsmiljonerna så det kan köpas spelare som vänder på allt.

Namn: owe
Skickat: 15:09 - tor 28 nov 2019
AH och Perra: Ni måste ju titta på vem Ranford spelade med också!

Namn: AH
Skickat: 11:01 - tor 28 nov 2019
Perra:
Vi får verkligen hoppas att Ranfords stats blir bättre. Ja han är bra i dessa sammanhang men det går ju inte att fortsätta att åka runt som en vilde även om han slår fantastiska passningar och är ett offensivt hot. Inte bra för laget om det fortsätter. jag personligen skulle ha nöjt mig med 2 av dessa transatlanter om jag även fått en riktigt duktig och stabil back. Det saknas i min värld men jag är ju en surgubbe som aldrig blir nöjd!

Namn: HakanOlsen
Skickat: 20:44 - ons 27 nov 2019
Jag hoppas att MIK kan få till det på fredag. Transatlanterna som kommit gör det så mycket roligare att titta på matcherna. Inte bara dumpa in pucken och bli låst i hörnen. Det har varit riktigt deprimerande hockey. MIK borde vunnit senaste matchen mot Tingsryd, men det var dåligt försvarsspel och riktigt dåligt målvaktspel. Det måste bli en förändring framöver då MIK behöver vinna flesta matcher för att komma topp 8, det blir väldigt svårt även om det vänder framöver.

Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 19:03 - ons 27 nov 2019
Janne Juvonen, kom hem till ditt kära Mora, du trivs inte alls nere i avloppet, det märks, 18:e plats i målvaktstatistiken och bara 88%.
5:e plats när du var i Mik, och 92.32%

Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 22:15 - tis 26 nov 2019
Faktum är att nr 11 Ranford var inne på 4 av 5 baklängesmål, men oj vad bra han var framåt

Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 21:46 - tis 26 nov 2019
Hade vi haft en riktigt bra målvakt så hade vi vunnit i kväll, men tyvärr.
Ranford riktigt bra i sin första match.
Dom andra två nordamerikanerna jämfört med resten av laget är det klasskillnad på. Möjligtvis våran första femma kommer i närheten.
Alla tre nordamerikaner kommer att vara uppe i toppen på den interna poängligan väldigt snart, fast dom inte var med i dom 20 första matcherna. Ganska bra bortamatch av mik, men men

Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 08:02 - fre 22 nov 2019
Ja det är tur att vi har ett bra lag i mik-leden.
Hoppas det vänder snart för gubbarna i a-laget, troligtvis inte ikväll men snart

Namn: AH
Skickat: 16:05 - ons 20 nov 2019
naiso:
Jag påstår mig inte eftersträva någon speciell pedagogik över huvud taget i mitt inlägg utan spekulerar bara i vad jag tror har hänt. Jag förespråkar liksom du givetvis att alla måste dra åt samma håll för annars kan man inte hålla på med lagsport. Jag förespråkar även viktigheten i att alla hittar glädjen i det här nu trots det utsatta läget.

Namn: PeO
Skickat: 10:19 - ons 20 nov 2019
Perra: Bitterljuvt. Skönt att se men det gav en klump i magen också. Vilka spelare, känns som en evighet sedan! Jo jag vet att jag kunde vara frustrerad över prestationen då också men just nu minns jag bara att vi var stora, starka, snabba, passningssäkra, tekniska, elaka, tuffa, träffade alltid målet och höll oss till grundspelet :) Det är lönlöst att drömma sig tillbaks. En sak ska vi dock inympa i vårt DNA, båda fans och klubb: vi har kapacitet, kunnande och kultur för att spela i SHL! Det får vi aldrig glömma och vi ska använda det för att skapa trygghet och tro, inte för att bli dumdryga och tappa ödmjukheten. Nu är vi där vi är och vi har helt andra killar med annan bakgrund och andra förutsättningar som ska jobba ute på isen. Föregående säsonger kan vi använda för inspiration men aldrig jämföra oss med, vi har ett lag här och nu och det är dom som är Mora IK, tillsammans med alla andra spelare, ledare, fans och sponsorer. Så, där fick ni tio klyschor på trettio sekunder, men det är så det är :)

Namn: Perra
Länk: https://www.youtube.com/watch?v=jaMs2cNshG0
Stad: Mora
Skickat: 19:40 - tis 19 nov 2019
Kan fortfarande inte begripa att vi åkte ur shl med det lag vi hade.
I dessa dystra tider som förhoppningsvis vänder nu så kan vi ju glädja oss åt detta

Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 16:01 - tis 19 nov 2019
hassep:
Glömde tillägga, i 5 säsonger

Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 15:59 - tis 19 nov 2019
hassep:
Head Coach i Jokerit och Sport i finlands högsta liga, bl.a

Namn: Joakim
Länk: https://www.eliteprospects.com/player/90801/david-goodwin
Stad: Mora
Skickat: 22:53 - mån 18 nov 2019
David Goodwin klar för Belfast Giants

Namn: naiso
Länk: https://www.eliteprospects.com/staff/446/tomek-valtonen?fbclid=IwAR1q9RUuz2uR_ElscNCoZ2KzL8_wHoVByVTdGIvSIbud4JF_I9eqg7bci3s
Skickat: 17:22 - mån 18 nov 2019
Tror på det, Tomek några år i Liiga.

Namn: naiso
Skickat: 14:28 - mån 18 nov 2019
AH: Den pedagogiken du förespråkar tror jag inte på.Gäller att få alla att dra åt samma håll.

Namn: AH
Skickat: 14:15 - mån 18 nov 2019
Ja, vad skam man säga? Jo, vi kommer aldrig att få veta vad som hänt om ”tålamodet” fått gälla ett tag till tillsammans med de nya spelarna. Rätt eller fel? Jag vet för lite om vad som hänt nere i hallens innersta så?????? En sak som jag funderat på under säsongen är att flera av de rutinerade inte nått upp till mina förväntningar. Detta har sedan gjort det svårare för de nya orutinerade att utvecklas. Anledningen kan mycket väl vara att de rutinerade har haft svårt att underkasta sig och ta order från en yngre tränare vilket gått ut över de yngre. Eftersom det är enklare att byta tränare i stället för flera spelare så blev det denna lösning. Denna tes borde om det är så vara att det kommer in en tränare med väldigt mycket pondus. Jag tror på Jakobs egna ord om att hela MIK lever under stor stress. En superstressad arbetsplats är inget bra ställe att vara på om man med långsiktighet och tålamod ska nå tidsbegränsade resultat. Det talar emot sig själv för det mesta. Med dom orden hoppas jag nu att det kommer in en helt annan människa i båset som verkligen tål och förstår stressen. En som är väldigt auktoritär och sätter en nästan galen prägel på laget. Man måste få många fler att komma upp i Perssons och Bejmos klass för det är där någonstans det handlar om att vara. Nu kan vi bara hoppas att detta blir bra.

Namn: venjan
Stad: mora
Skickat: 11:08 - mån 18 nov 2019
konny> tjooooho ,äntligen

Namn: Konny
Skickat: 10:03 - mån 18 nov 2019
venjan>
Om man ska sparka en tränare måste man först hitta en ersättare som är tillgänglig till rätt pris, vilket är skitsvårt när man är en bit in i säsongen och dessutom har en begränsad budget.
Varken du eller jag vet hur klubben har agerat eller hur länge de har sökt en ny tränare.
Så om du ursäktar tycker jag faktiskt att ditt inlägg är JÄVLA TRAMS (för att använda versaler som du).

Namn: Perra
Stad: Mora
Skickat: 09:44 - mån 18 nov 2019
:-) :-) ;-)

Namn: venjan
Stad: mora
Skickat: 08:55 - mån 18 nov 2019
Vad väntar ledningen på,det kan inte gå längre nu.I andra lag typ Södertälje, aik,leksand ifjol mm har man redan sparkat tränare men icke mora.TYPISKT MORA VÄNTAR TILLS DET ÄR FÖR SENT OCH HALVA SERIEN ÄR SPELAD,LIKA SOM SENASTE ÅREN. Men är man nöjd med resultaten då gör man inget, och tror på högre makter

Visar inlägg: 1-100 av 10707 totalt.

Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 Next