Hur kommer det att gå för vårat kära MIK!?
Omröstning 2004-01-06

Var slutar MIK i Superallsvenskan!
Frågan om morapuckarnas placering i SA väckte besökarnas intresse, drygt 177 röster på relativt kort tid trillade in. Förutom en stensäker förutsägelse om utgången av SA kan man utläsa lite om attityden hos moringar. Är MIK-fans självsäkra drygskallar som unisont för fram MIK som självklar seriesegrare, är dom blygsamma svennar som röstar på en mesig placering i mitten eller är dom sluga figurer som dissar sitt lag för att befria laget från favoritskap?

Föga förvånande blev resultatet att de flesta tror på en lagom menlös placering i mitten eller strax över. Ganska spännande dock att relativt många individer trodde på alternativen att MIK skulle vinna respektive sluta sist!

2,3,4 eller 5:a!
Endast fyra röster skiljer i intervallet mellan de här placeringarna vilka var och en tog hem 18-15 % av rösterna, totalt 65 %. Tydligt alltså att MIK-fansen inte tror på serieseger men att dom samtidigt är säkra på att MIK inte blir årets strykpojkar i SA.

8:a
Hela 14% tror på MIK som jumbo! Att en så hög andel av fansen tror på laget som seriens sämsta låter ganska deppigt, men liksom mycket annat elände i världen kan den svarta siffran härledas till vår granne vid Siljans södra strand. Samma dag som vår gamle polare Randy Edmonds skrev på för LIF gratulerade en FF:are till värvningen på en LIF-gästbok. Bifogad i hälsningen låg en länk till mik.se. Snart strömmade blåvita besökare in vilka lämnade muntra avtryck med röster på MIK som seriens sämsta lag.

1:a
Endast 10% tror på MIK som seriesegrare. Troligen är det förståndigt av fansen att inte rösta med det stora hjärtat men visst är det lite nedslående att det inte finns fler fanatiker bland oss?

6 eller 7:a
De två tråkigaste placeringarna får följaktligen endast 7 respektive 5% av rösterna. Nog är det tråkigare att komma 7:a än att göra ett omstörtande praktfiasko och komma sist?
.