Supporterresor
 

Vi Morasupportrar i 08-området upprätthåller stolt traditionen med rötter i säsongen 1946/1947 genom att stödja vårt lag under matcherna i huvudstaden. Researrangemangen till matcherna i Stockholmsområdet är från Faleijs Finest sida av det enklare slaget, som att vi rekommenderar lämpligt resesätt till arenan, passande pub som samlingspunkt innan match och en gemensam sektion på läktaren. Vid lite längre resor samordnar vi bilar och plockar upp folk efter vägen. Men vi backar naturligtvis inte för långresor till Småland eller Skåne. Vi organiserar transporten och bokar hotell, vandrarhem eller annan logi och vid behov även biljetter till matchen.

Att sätta sig i en bilkaravan eller en minibuss med okända människor låter kanske lite skumt men du kan trösta dig med att du slipper pinsam tystnad. Ishockey och Mora IK är ett samtalsämne som räcker fler mil än den längsta bortaresa. Vi i Faleijs Finest törs lova att om du hänger med på en resa kommer du träffa nya och gamla vänner (ordningsvakten i Dackehallen), se nya okända platser (Vegahallen i Tierp), uppleva ny spännande matkultur (hamburgarna i Toyotahallen) men framförallt se spännande ishockey och uppleva en skön stämning på läktaren.

Vi annonserar om resor i gästboken.


Träffar
Håll utkik i gästboken för TV-sända matcher på O`Learys eller liknande etablissemang. Ibland ordnar vi mer eller mindre spontana träffar för att kolla en match tillsammans, kanske äta en bit och dricka ett glas.

Drakarna
Drakarna anordnar bussresor från Mora och dom håller du koll på här.

PeO, Marc & Markus