Dags för maskalas i Björkängshallen!

Premiärmatchen för Mora IK säsongen 08/09 går mot anrika Huddinge IK i Björkängshallen onsdagen den 17 september klockan 19:00. På något sätt ska det bli skönt att besöka en islada igen efter att ha blivit bortklemad i arenor de senaste åren. Inte känns det mindre kul att Stockholmregionens verkliga stolthet står för motståndet. För oss moringar är ju Huddinge liktydligt med gamla formen av allsvenskan. En kuriositet är att nu när Bajen lämnat allsvenskan är Huddinge det enda anständiga laget med stjärnor på tröjan.

På Huddinges hemsida finns en vägbeskrivning för att hitta till ishallen. Om du åker kollektivt måste du ta pendeln från Centralen senast 18:12 för att inte missa nedsläpp. Efter matchen hoppar du på buss 705 för att nå pendeltåget igen. Avgångarna för 705:an är 21:13, 21:42 och i händelse av en riktigt lång match 22:13. Ytterligare ett alternativ är naturligtvis att samordna biltransport via vår gästbok.

Samling
Innan match samlas vi i god tid på O´Learys på Sjödalstorget. Telefon, karta och meny hittar du här.


Köpa biljett
Biljetter (ja plural, du kommer väl inte ensam?) fixar du enklast på plats i Huddinge.

Dina sektioner i Björkängshallen
Eftersom läktarna räcker till och det brukar gå städat till i Huddinge är det ingen stor sak att välja sektion. Fråga i kassan eller följ de andra moringarna.

Klackbiljetter
Det kommer en busslast heltaggade moringar ända hemifrån det Heliga Landet. Vill du göra dom sällskap på bortasektionen ordar du det också på plats.

Mer information
Vill du veta mer om matchen eller om Huddinge läser du vidare här.

Faleijs Finest