När:
Fredag 1 februari
kl 19:00

Var:
Hovet, sektion A6

Varför:
Du älskar Mora IK
 
Dags för maskalas på Hovet!

På fredag den första februari kl 19:00 är det dags igen för match i 08-området mot Djurgården. Den här matchen är den sista på Hovet i grundserien. Nästa match blir i kvalserien. Eller hur? Det är hög tid för Mora att komma i form inför stundande play-off och nu har du chansen att själv bidra genom att infinna dig på Hovet och stötta laget.

Vi rekommenderar alla morafans att köpa biljetter på samma sektion så vi kan knö ihop oss till en skön röd-vit-grön massa. Som kuriosa kan nämnas att den första ishockeymatchen i det nya Hovet 1962 gick mot Mora IK. Då kom 13 015 åskådare för att se Mora vinna med 7-5 mot AIK.

Samling
Vill du umgås med andra smakfulla hockeyfans beger du dig till puben "Puben" på Gullmarsplan 8 en stund innan match. Ta en timme ledigt från jobbet och slå dig ner här och tjöta med moringar.

Köpa biljett
Räkna inte med att du kan sladda in på Hovet utan kö om du kommer utan biljett. Kom ihåg att du inte kan lösa biljett i luckan till Hovet, du måste ha biljetten med dig.

Djugrgården erbjuder sittplats för bortafans på A6. Dom köper du via Djurgårdens hemsida. Du kan därför skaffa biljetter på flera sätt:

1. Biljettkassa
I Globenarenornas biljettkassa kan du köpa biljetter fram till matchstart.

2. Djurgårdens IF
Sittplats för bortafans på A6 kan du köpa här.

3. Internet
Skaffa lösen och logga in dig på Ticnet. Då kommer du inte åt A6 dock.

Dina sektioner på Hovet
A6 heter bortalagets sittplatssektion. A7 angränsar och funkar också om A6 skulle vara utsåld. Nedanför A6 finns bortaklacken och Drakarna kommer arrangera bussresa till denna match.
Hovet


Mer information
Vill du veta mer om arenalayout, ungdomsrabatt, familjebiljetter osv hänvisar vi till Djurgårdens IF.


Faleijs Finest