Vi blir garanterat fler än så här!  
Dags för årets invasion!

Mot Hovet
Idag söndag den 16/2 kl 17:30 kommer det att mullra rejält på nya Hovet i Stockholm! Laget tycks ha nått den klass vi förväntat oss efter den senaste tidens turbulens, men supportrarna är laddade till tänderna. Det är dags för årets invasion på Hovet! Vi hoppas på en mäktig resa som kommer få dalaupproret att fullständigt blekna bort i jämförelse. Efter samtal med Hammarby säkerhet uppmanas alla MIK-supportrar att köpa biljetter på sektionerna C31 och C32.

Efter att ha fyllt dessa sektioner fortsätter vi att köpa upp hela C33. Biljetterna kostar SEK130 och de köper du enklast här. Ett närmast oförskämt billigt pris för att se hockeyunderhållning på MIK-nivå!

Hemmalaget har på sin officiella hemsida statistiskt bevisat att de är bäst i världen! så det blir med andra ord något att bita i för våra stronga ishockeymän.

Övrig information: Stockholms Lokaltrafik (SL) lyckas under gynnsamma omständigheter få iväg ett och annat tunnelbanetåg söderut från centralen under förutsättning att det inte regnar, snöar, är för kallt, för varmt, snö på spåret, rälsbrott, förarstrejk, fel på signalsystemet eller någon annan osannolik faktor som negativt inverkar på driftsäkerheten. De rekommenderar via sin hemsida följande resa till Hovet (från Centralen): "Gör så här: Tag T-bana grön från T-centralen mot Hagsätra. Den går från T-centralen 17:00. Du är framme vid Gullmarsplan 17:09. Trevlig resa!" Falejs Finest rekommenderar dock supportrarna att påbörja resan betydligt tidigare än så, gärna på lördag kväll för att vara på den säkra sidan. Vi ber er också observera att arenan EJ är utmärkt på spårkartan. Bilden är från förra året och visar när en MIK-supporter (som vill vara anonym) förgäves letar efter Johanneshovs isstadion någonstans kring Gamla Stan!

Hemmasupportrarna "Bajenfans" håller till på sektionerna B31 och B32 och är förhållandevis civiliserade (under förutsättning att vi begränsar vår jämförelse till endast "AIA" och "White Lions"). Vi upmanar dock till viss försiktighet med de tonåringar som placerat halsduken runt ansiktet i stället för som brukligt kring halsen. Detsamma gäller de slitna individer med grågröna halsdukar och trasiga, hemstickade supportertröjor taffligt tillverkade före 1967 som eventuellt kommer fram och vill "bjuda" på något (se varnande exempel till höger).

Ett tips till MIK:s yngre, Italieninspirerade supportrar är att lägga skambud på de "tuffa" flaggorna prydda med döskallar då dessa numera är förbjudna och därmed blir oanvändbara under sommarens fotbollsmatcher på SöS. Skynda fynda!

Någon organiserad form av samling innan matchen blir det inte, utan vi räknar med att MIK-supportrar kommer att ta ut segern i förskott på de flesta krogar i området. Faleijs Finest väljer att innan matchen inmundiga maltdrycker i Globens sportbar för att strax innan 17:30 bege sig ned till det gamla hockeytemplet. Väl mötta alla motgångssupportrar!

Observera att denna text är författad efter 1-8! på hemmaplan, så en viss uppgivenhet kan under delar av texten ha överått i ironi. Ha överseende med det Bajen!

Slut

Marc Wilhelmsson & Markus Wikman