29 år-det var det värt!
Faleijs Finest publicerade en gång en artikel med namnet "Nära skjuter ingen hare". Texten redogjorde storyn för MIK:s alla kvaläventyr och hur vi alltid fallit på målsnöret. Den artikeln behöver uppdateras...för nu är haren skjuten! Stendöd, rökt, stekt, trancherad och uppäten!

Tjugonio års jävla väntan komprimeras till några ångestfyllda slutsekunder i en match i Leksands Isstadion. Sedan ett spektrum av känslor: chock, tomhet, glädje, stolthet, lycka, tacksamhet, mer glädje. Det judiska folket har väntat i över tvåtusen år på sin messias, men våra tjugonio år har inte heller varit lätta...

Vi ber att få återkomma med mer material runt Mora IK:s avancemang, vi måste liksom hämta oss lite till först. Vi måste dra några djupa andetag i den luft som faktiskt är lite friskare än vanligt.

Utlottning
För att fira detta otroliga, underbara har redaktionen lottat ut 10 st löpsedlar av den här intill avbildade typen bland våra medlemmar. Så snart händerna slutat darra så pass att vi kan texta adresserna läsligt ska löpen skickas. Håll utkik i brevlådan.


/ Red